Se det her: Første klip fra ’X Factor’ 2017

En far og datter tager til audition i det første smugkig fra den nye sæson

Her kan du få et smugkig på den kommende sæson af X Factor. Video: DR

Se med herover artiklen

Den 30. december vender hele Danmarks musikprogram, ’X Factor’, tilbage til dit tv.

Men allerede nu kan du få et lille glimt af, hvad der venter. Torsdag var der pressemøde forud for den 10. sæson af det populære program, og her viste DR en lille snas fra den nye sæson, som du kan se i videoen over artiklen.

Lise Rønne ser ud score kassen på salget af sit rækkehus. Foto: Janus Engel Danske kendte Lise Rønnes millionvilla solgt

Ligesom sidste år er det Remee, Thomas Blachman og Mette Lindberg der er dommere. Og til at holde dem i ørene er det – ligesom sidste år – Sofie Linde.

Remee ser med optimisme frem mod den nye sæson.

- Jeg synes faktisk, at vi bliver bedre og bedre, fordi vi er trygge ved hinanden og forløbet, så vi kommer hurtigere ind til benet i forhold til at vide, hvad vi leder efter, siger Remee til Ekstra Bladet.

- Hvordan er niveauet i år?

- Jeg synes, niveauet er godt. Ikke alle kategorier er lige gode, men jeg synes, det er et stabilt niveau og faktisk måske også bedre end sidste år. Men én ting er udgangspunktet. Noget andet er, hvad vi gør med det. Dommernes rolle har en kæmpe betydning for, hvad der kommer ud af deltagerne på godt og ondt.

Mathilde Gøhler og lille Kenya, som nu er blevet fotomodel. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Remees datter går i modelmors fodspor

- Et defensivt bud vil være, at det er grupperne, der halter?

- Nej nej, de er faktisk historisk gode i år. Jeg tror, det skyldes, at grupperne havde succes sidste år (hvor Embrace vandt programmet, red.), så begynder folk at tro på det og dukker op. Det ser godt ud.

Remee, Mette Lindberg og Thomas Blachman er klar til at give den gas i endnu en sæson af 'X Factor'. Foto: Mogens Flindt
Remee, Mette Lindberg og Thomas Blachman er klar til at give den gas i endnu en sæson af 'X Factor'. Foto: Mogens Flindt

I sidste sæson var der flere sekvenser, hvor Remee og særligt Thomas Blachman langede kraftigt ud efter den dengang nye pige i klassen, Mette Lindberg. Hun er tilbage og fortæller, at hun føler sig privilegeret over at være med. At Blachman og nogle gange seerne var efter hende sidste sæson, tager hun ikke så tungt.

- Hvis ikke der er nogen, der bliver pisset af, af det man laver, så er det ikke farligt nok. De andre to dommere vil for alt i verden gerne vinde, og jeg synes, de er strenge og tarvelige nogle gange. De siger nogle mærkelige ting til mig, siger Mette Lindberg, der fortsætter:

- Sådan er jeg ikke som menneske. Jeg synes, at man skal være gode ved hinanden. Man kan godt være kritisk, men jeg tror bare, de prøver at prikke til mig, så de kan få mit pis i kog. Det gør man ikke på den måde.

Thomas Blachman er forfatteren Ole Rosenstand Svidts inspirationskilde til en af hans nye romans mest fremtrædende karakterer, talentshowdommeren Anders Gregorius, der bliver bagbundet og efterladt i et mørkt rum. Foto: Anthon Unger Bøger Ny bog tager tykt pis på Blachman, Treo og Nephew

Og sammenstød har der da også allerede været, indrømmer Remee.

- Der har været et par sammenstød, haha, men jeg synes, at vi har fået talt dem ned igen. Når man arbejder så tæt sammen og skal sidde og høre så meget på hinanden, så kommer der et tidspunkt, hvor man støder sammen. Det kan ikke undgås, når vi er så passionerede omkring det, vi laver. Der kommer nogle sammenbrud undervejs.

49 kommentarer
Vis kommentarer