Annonce:
Annonce:

Se hvor Havana-drengene mødte deres kærester

Pigerne stod i kø på kajen, men Emil og Theis havde planer med venner og familie i aften

Der var balloner, flag og champagne på kajen, da Havana og dens besætning fredag formiddag lagde til kaj ved Toldboden i København
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Knapt havde det gode skib Havana lagt til ved Toldboden i København efter en jordomsejling på tre år, før TV2 fik lokket ud af de to Beha-drenge, at de har fået kærester på i løbet af turen.


Her lægger Havana ind til kajen ved Toldboden i København. Foto: Jonas Olufson

Og nu viser det sig, at de er 'importeret' hjemmefra.

Hjemme efter tre år: Ja, vi har fået kærester

- Vi har været så heldige at møde et par søde piger, mens vi sejlede. De har været en del af den gruppe mennesker, som på skift har udgjort besætningen på Havana, fortæller Emil Beha, som ikke vil ud med navnene.


Resten af Beha-familien, mor, Marian, far, Mikkel og bror, Alfred steg om bord til Emil og Theis i Nordtyskland for fem dage siden, for at sejle med hjem. Foto: Jonas Olufson

Annonce:

Hermed slår brødrene fast, at der ikke er tale om eksotiske piger fra fremmede havne, men slet og ret danske ungmøer, som har været med til at sejle Havana i kortere eller længere tid.

Ekspert: Derfor elsker vi sejler-familien

Emil og Theis, der er henholdsvis  26 og 23 år, er ellers blevet noget nær sexsymboler under deres maritime dannelsesrejse. Tusindvis af kvinder har fulgt tv2 udsendelserne 'Kurs mod fjerne kyster', og det har kunnet mærkes på Facebook.

- Har I kunnet mærke den enorme interesse for jer som mænd, mens I har været af sted? spurgte en journalist, da Beha'erne mødte pressen lidt over frokost fredag.

Derfor er Havana-skipper overvældet

- Århh. Vi har nok set et par enkelte pigers indlæg på Facebook, sagde Emil med et skævt smil, som vidnede om, at dels vidste brødrene godt, hvordan det var fat med populariteten, dels føltes det lidt akavet at skulle indrømme, at man er blevet ophøjet til sexsymbol af de kvindelige fans.

Og det er altså ikke kun de unge damer, som har forelsket sig i Beha-ungersvendene.

Annonce:


Emil er blevet temmelig populær i løbet af tv-serien - ikke mindst på grund af sin nøgne overkrop, som mange kvinder har haft fornøjelse af at betragte. Foto: TV2

Netop som Havana stævnede ind i Københavns Havn sagde en voksen frue til sin veninde: - Satans også, at det er overskyet. Så sejler Emil nok ikke med bar overkrop!


Der var mange skønne kvinder på kajen til at tage imod Havana. Foto: Jonas Olufson

Men den åbenlyse betagelse blandt pigerne faldt tilsyneladende ikke i god jord hos alle de medbragte mænd. I hvert fald forsøgte en yngre mand at standse sin kærestes begejstrings-ytringer med et: - Så slap dog af. Han er jo ikke rock-stjerne.

Forgyldt af Havana-ekspedition: Så meget er Kløvedal-klanen værd

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: