Se kongen af reality på tv-optagelse i Sydafrika

Bag om tv-program: Her kan du komme med bag om optagelserne til programmet 'Jeg er en celebrity... Få mig væk herfra', hvor blandt andre Gustav er med

- Det er som at lave en film det her. Jeg regner med at få min Hollywood-karriere igennem her, siger Gustav kækt, da han starter de første optagelser i Sydafrika, hvor han er med i TV3 programmet 'Jeg er en celebrity... Få mig væk herfra!', der har premiere i morgen aften.

Nu indtager brystbomben og co. snart junglen

Ekstra Bladet var med under hele optagelses-perioden, hvor i alt 12 deltagere skal flytte grænser i kampen om 250.000 kroner.

Derfor kan du komme med bagom optagelserne, hvor TV3s produktion samarbejder med et stort sydafrikansk produktionshold, der har lavet flere sæsoner for blandt andet Ungarn.

Lasse Rimmer springer ud som reality-styrmand

Trusseløs Anni Fønsby slipper missen løs i junglen

Med det danske hold var det dog første gang, at der ikke skulle optages live. De andre landes udgaver af programmet er nemlig live og i mange flere sæsoner. Her kan seerne hjemmefra stemme live på, hvem der skal i dyst.

I den danske udgave har seerne på forhånd været inde på TV3s hjemmeside og afgivet deres stemmer. Det er ud fra disse stemmer, at deltagerne er blevet matchet i dyster og madjagter.

Programmet har premiere i morgen mandag klokken 21.00 på TV3.

Ups! Sisse Marie afslører hemmelige deltagere i nyt realityprogram

TV: Fønsby: Qvortrup har ødelagt så meget

Allerede i Kastrup Lufthavn på vej mod Sydafrika 'bondede' Gustav og Anni Fønsby. (Foto: Mogens Flindt)
Allerede i Kastrup Lufthavn på vej mod Sydafrika 'bondede' Gustav og Anni Fønsby. (Foto: Mogens Flindt)

Ekstra Bladet har fulgt produktionen af TV3s nye program-satsning 'Jeg er en celebrity... Få mig væk herfra!'. Derfor vil vi løbende give dig et helt unikt indblik i, hvordan et stort underholdningsprogram bliver produceret. Du kan følge med på eb.dk, EBflash snapchat og EBflash Instagram.