Se Linse ryste vildt med sine nye 'små' bryster

Linse har nu kun 1600 milliliter i hvert bryst - tidligere var der 2000 milliliter i hvert bryst - og nu kan hun meget bedre ryste med dem

Sådan så Linses bryster ud før operationen. Se de splinternye lidt mindre bryster her. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Sådan så Linses bryster ud før operationen. Se de splinternye lidt mindre bryster her. (Foto: Claus Bjørn Larsen)

Det er ikke nogen hemmelighed, at Linse har fået opereret sine gigantiske bryster lidt mindre.  Men nu kan Ekstra Bladet med en video-hilsen fra Linse for første gang præsentere Linses nye  bryster i fuld aktion, nemlig når hun ryster dem godt og grundigt.

- Jeg er meget glad, fordi jeg for en måned siden fik lavet mine bryster. Jeg havde 2000 milliliter i hvert bryst. Nu har jeg kun 1600. Men bare rolig. Jeg er ikke blevet kedelig. De er stadigvæk alt for store til mig. I love it, siger Linse til kameraet, før hun giver en god demonstration på,  hvor godt hun nu kan ryste sine bryster. Og de bliver rystet både den ene og den anden vej.

Linse Kessler afslører på Facebook, at hun har været under kniven i udlandet. (Foto: Henning Hjorth) Danske kendte Linse har fået 'hemmelig' operation i Litauen

- Og når jeg løber siger brysterne klask. Det er fanme fedt, siger Linse  og slutter af med en tak til den læge i Lithauen, der fiksede hendes nye bryster.

 

Sæsonafslutningen på Familien fra Bryggen kan ses på TV3 i morgen kl. 20.00, hvor hele historien om brysterne bliver fortalt.

Linse var gode venner med 'penislægen' Jørn Ege. (Foto: Melissa Kühn Hjerrild) Danske kendte Linse ville opereres af Jørn Ege: Derfor sagde han nej

(Foto: Henning Hjorth). Danske kendte Geggo til Linse: Man kan se dine skamlæber

1 af 2 Linse har altid været en brystpige. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Sådan så Linses bryster ud før operationen. Se de splinternye lidt mindre bryster her. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
79 kommentarer
Vis kommentarer