Se optagelserne fra Fønsbys trusseløse jungleentré

Bag om tv-program: Så du billedet af bundløse Fønsby? Her kan du se, hvordan optagelserne var, da hun blotlagde sig

Første program af 'Jeg er en celebrity... Få mig væk herfra!' har premiere på mandag, hvor det for første gang sendes på dansk tv.

Ekstra Bladet viste billeder af trusseløs Anni Fønsby, da hun på første optagedag til programmet mødte op i kort kjole uden trusser.

Her var Ekstra Bladet sammen med andre medier en del af tv-produktionen, da de ti kendisser skulle ankomme i en bil og sige endeligt farvel til sminke, brusebad og eget tøj.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her er beviset. Anni Fønsby klar til  junglen uden trusser.(Foto: Anthon Unger)
Her er beviset. Anni Fønsby klar til junglen uden trusser.(Foto: Anthon Unger)
 

Trusseløs Anni Fønsby slipper missen løs i junglen

Da Anni Fønsby første gang fik lejlighed til at læse artiklerne, faldt hun selvfølgelig over Ekstra Bladets artikel om hendes trusseløse optagelser.

Og det var ikke med glæde, at hun så dette billede på nettet.

 TV: Fønsby: Qvortrup har ødelagt så meget

Man kan undre sig over, hvordan man glemmer at tage trusser på, når man skal optages af flere forskellige kameraer i flere forskellige vinkler.

Og det er faktisk ikke første gang, at Annis ædlere dele bliver vist frem i den danske presse.

I 2013 holdt hun en fest på Damhuskroen, hvor kjolen røg op, og der var frit skue for fotograferne, der var med til festen.

Her viser Anni missen frem

Her er deltagerne:

Henrik Qvortrup, Anni Fønsby, Amin Jensen, Gustav Salinas, Jesper Skibby, Stine Kronborg, Margrethe Koytu, Sisse Marie, Inez Gavilanes og Torben Chris.

I program 5 bliver holdet udvidet med to hemmelige deltagere, nemlig bokseren Brian Nielsen og den tidligere landsholdsspiller Allan Nielsen.

TV3s plan var, at de to herrer skulle komme ind som en overraskelse for seerne, men Sisse Marie kom ved en fejl til at lægge et billede på Instagram, hvor både Brian Nielsen og Allan Nielsen var med på.

Ekstra Bladet har fulgt produktionen af TV3s nye program-satsning 'Jeg er en celebrity... Få mig væk herfra!'. Derfor vil vi løbende give dig et helt unikt indblik i, hvordan et stort underholdningsprogram bliver produceret. Du kan følge med på eb.dk, EBflash snapchat og EBflash Instagram.