Se Qvortrup svine pressen i reality-optagelse

Bag om tv-program: På optagelse til 'Jeg er en celebrity... Få mig væk herfra!' får den tidligere Se og Hør-chefredaktør lige sneget en sviner ind til den danske presse

På mandag har TV3s nye store program-satsning 'Jeg er en celebrity... Få mig væk herfra!' premiere.

Ekstra Bladet har fulgt produktionen af programmet i Sydafrika på tæt hold. Derfor kan vi give dig et helt unikt indblik i, hvordan et stort underholdningsprogram bliver produceret.

Gustav vil gå hele vejen for at vinde programmet og de 250.000. Han skal nemlig bruge penge til hans projekt om at åbne en skønhedssalon. (Foto: Anthon Unger) TV Se kongen af reality på tv-optagelse i Sydafrika

På en af de allerførste optagelser får Henrik Qvortrup besked på at hilse til den 'ærede presse'. Men den tidligere chefredaktør mener ikke, pressen 'nogensinde har været æret'.

Om han tager udgangspunkt i den journalistiske praksis, han dikterede på Se og Hør, da han var chef for ugebladet, vides ikke.

Her træder den frække Anni Fønsby elegant ud af en bil - oven i købet uden trusser på.(Foto: Anthon Unger) TV Se optagelserne fra Fønsbys trusseløse jungleentré

Selv om Henrik Qvortrup ikke før har begået sig i reality-universet på denne måde, er han den eneste deltager, der leverer i første hug, og han får ros af det sydafrikanske tv-hold.

Se Qvortrup 'behind the scenes' i klippet over artiklen.

Ekstra Bladet har fulgt produktionen af TV3s nye program-satsning 'Jeg er en celebrity... Få mig væk herfra!'. Derfor vil vi løbende give dig et helt unikt indblik i, hvordan et stort underholdningsprogram bliver produceret. Du kan følge med på eb.dk, EBflash snapchat og EBflash Instagram.

16 kommentarer
Vis kommentarer