Se trailer for den nye sæson af House of Cards

Frank Underwood fyrer op for charmen i kampen for at blive genvalgt som USA's præsident

Her kan du se traileren til 'House of Cards' sæson 4

Se med herover artiklen

Er du en af de mange fans, der næsten ikke kan vente på at se Kevin Spacey tilbage i rollen som den iskolde politiker Frank Underwood, kan du nu få lettet en smule af dine abstinenser.

En teaser for fjerde sæson af den populære Netflix-serie 'House of Cards' har nemlig ramt internettet, og det ser ikke ud til, at Frank Underwood (Kevin Spacey) er blevet mindre ambitiøs i jagten på at blive genvalgt som USA's præsident.

Netflix har også afsløret, at fjerde sæson har premiere 4. marts 2016.

Amerikanske dyder
Klippet, som du kan se lige herover artiklen, er lavet som en valgkampagne-film for demokraten Frank Underwood, og den fremstiller den kalkulerede sydstats-fyr som en rigtig patriot, der vil gøre alt for at sikre et super USA for alle.

I filmen ses blandt andet en traktor, som drøner rundt på en mark i lyset fra en malerisk solnedgang, der er hårdtarbejdende håndværkere i færd med at bygge et bundsolidt hus, der er den ærkeamerikanske soldat, som vender hjem til sin begejstrede familie, og naturligvis ses flok børn komme løbende i landskabet med det amerikanske flag i hænderne.

Mobil TV: Her driller Frank Underwood singlerne på Kinas black friday

Hele herligheden speakes af en mand med en tilpas blød og rund Hollywood-stemme, og til sidst toner Frank Underwood frem på skærmen med dette budskab:

- Amerika, jeg er kun lige begyndt!

Der er ikke blevet afsløret meget om handlingen i 'House of Cards' sæson fire, men at dømme efter den 30 sekunder lange teaser er Frank Underwood i stødet.

For at promovere næste sæson har Netflix oprettet en hjemmeside, der skal forestille Frank Underwoods officielle præsidentkampagne-side. Se den HER

Du kan se teaseren herover artiklen

3 kommentarer
Vis kommentarer