Se vilde skandaler i Super Bowl

Ca. 115 mio seere på verdensplan har adskillige gange fået godt guf med i købet, når de skulle se NFL-finalen

Se vilde skandaler i Super Bowl

Kim Kardashian var hovedpersonen i sidste års Super Bowl Reklame. Se reklamen her

Når nattens Super Bowl løber af stablen, kan seerne blandt andet glæde sig over underholdning fra Cold Play og deres frontmand Chris Martin. Men selv om bandet utvivlsomt vil give den gas for maksimalt at udnytte den sceneplads, som på verdensplan giver adgang til (i sidste års tal) 114.4 million seere, så skal vi næppe vente en skandale af dem, som giver genlyd, og som vil kunne gøre netop denne Super Bowl-aften uforglemmelig.

NFL-skandale: Ny hovedmistænkt

Der har dog været andre entertainere, som har gjort deres til at sætte sporten i skygge og stjæle billedet fra den store begivenhed, som i år kan fejre 49 års fødselsdag. Ikke med vilje - forstås, men fordi situationen opstod, og i folkedybet er den slags altid mere mindeværdigt end et renskuret og lydefrit sportsarrangement  - hvor storladent den end måtte være.

Super Bowl-skandale: Rapper luftede fuckfinger

Alverdens utallige Super Bowl-elskede vil muligvis være uenige, men mange knapt så lidenskabelige fans af amerikansk fodbold, husker med henrykkelse, da Janet Jackson tog teten på skandale-planet og lod det ene bryst smutte ud til glæde for alle husarerne.

Ikke kun de kendte laver skandaler til Super Bowl. I år 2014 blev en mand anholdt for at afbryde Super Bowl-pressemøde. Se skandalen her

Amerikanerne raser over Aguilera

Michael Jacksons søster er uden sidestykke nr. et på skandale-listen ved Super Bowl.

Kun nørderne kan huske, hvem der mødtes i Super Bowl-finalen i 2004, men alle kan huske Janets nøgne bryst i det såkaldte Half-time-show kun dækket af en lille brystvorte-skjuler

Ny Super Bowl-brystskandale, tak

Efter det berømte bryst-ups, som Janet Jackson og Justin Timberlake leverede under deres fælles show i pausen af kampen mellem Panthers og Patriots, gik 'verden' amok. Sagen blev døbt 'Nipplegate' i USA, og dens efterspil var så langt og amerikansk, at de færreste kan huske andet fra det år.

Andenpladsen går til en streaker.

Britiske Mark Roberts gjorde en bemærkelsesværdig karriere, da han smed kludene ved den store begivenhed. Foran alle kameraerne og på trods af et enormt sikkerhedsopbud lykkedes det ham i 2003 at komme ind på stadion i San Diego. De amerikanske tv-stationer forsøgte at undgå at få den nøgne 'streaker' i billedet, men TV2 fastholdt situationen.

Selv en lille diller, kan lave store overskrifter.

Pornochok til Super Bowl-seere

'Fuck You' er ikke den smukkeste hilsen at give sine fans.

Ikke desto mindre var det, hvad M.I.A. gjorde i 2012 under sin optræden ved Super Bowl. Hun optrådte sammen med Madonna, da hun følte sig foranlediget til at give amerikanerne 'fingeren', og det mest morsomme var, at de ellers så politisk korrekte amerikanske tv-stationer, der sender fra half-time-showet en smule forskudt, overså den famøse finger. Hermed var skandale nr. tre en realitet.

Se vilde skandaler i Super Bowl

Se videoen af rapperen M.I.A, hvis attitude gav alvorlige konsekvenser.

M.I.A.'s høj-profilerede attitude kom til at koste hende rimeligt mange millioner kr. i erstatning, men PR-værdien af stuntet var guld værd.

Der er flere andre skønne skandaler fra Super Bowl-arrangementet. Blandt andet da Christina Aquilera glemte teksten til nationalsangen. Men det er kun skandalerne ved half-time-showet. Skandalerne blandt NFL-spillerne er endnu mere kulørte. Her er husspektakler, mord, sexoriger og dyremishandling en del af agendaen.