Annonce:
Annonce:

Sidste års bagedyst-vinder: - Det er som om, at alt og alle er imod en

Det var Tobias Hamann-Pedersen, der sidste år løb med trofæet i 'Den store bagedyst'. I aften kåres en ny vinder. Og det er uhyggeligt tæt, mener han

Tobias Hamann-Pedersen er aktuel med bagebogen 'Klassisk Tobias'. (Foto: DR)
Tobias Hamann-Pedersen er aktuel med bagebogen 'Klassisk Tobias'. (Foto: DR)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

27-årige Tobias Hamann-Pedersen ved, præcis hvordan Liv, Micki og Pernille har det, når der onsdag aften skal kåres en vinder af ’Den store bageyst’. Han ved også, hvor nervepirrende deres vej til den afgørende finale har været de sidste uger, hvor de på skift har bagt fantastiske kager og set cremer flyde ud af deres kreationer.

- Jeg får nerver på, når jeg sidder og ser programmet. De har virkelig knoklet for at komme så langt. Og dét ved jeg, siger han med stor overbevisning i stemmen.

Vinderen af 'Den store bagedyst' er fundet

Annonce:

- Når man er med i ’Den store bagedyst’ er det som et stort korthus. Alt vakler og alt kæmper imod en. Tiden, konkurrenter og dommerne. Det er som om, at alle er imod en, når man står der og bager. Det er virkelig et pres, siger Tobias Hamann-Pedersen, der har svært ved at pege på, hvem der er den oplagte vinder af årets seermagnet af en kagekonkurrence.

- Det er helt åbent, hvem der vinder. Det er vildt spændende, fordi det er så tæt – også meget tættere end i sidste sæson, siger han.

Chokeret Ditte sendt hjem: - Jeg var kandidat til at vinde

- Flere af finalisterne siger, at de faktisk ikke har bagt særlig meget, inden de meldte sig til konkurrencen. Er det overhovedet realistisk?

- Altså, det er jo et amatør-bageprogram, så det kommer jo an på, hvad man lægger i det. Jeg havde heller ikke bagt så meget inden, men det begyndte jeg på. Og så kan man sige, at det afgørende er jo, at mousserne skiller derhjemme og ikke når man står i bageteltet, siger Tobias Hamann-Pedersen, der har gjort sin passion for kager, mad og rejser til sin levevej, efter han vandt bagedysten sidste år.

- Jeg havde ikke lagt en lagkage sammen før 'Den store bagedyst'

Annonce:

I foråret blev det til en række rejse- og bageprogrammer på DR1 – og der er en ny sæson i støbeskeen i foråret 2016, fortæller han. Derudover kan seerne se frem til at se Tobias Hamann-Pedersen bage juleeventyr på tv i december, afslører han.

'Den store bagedyst': Så meget smør bruger de

At der nu kommer en ny vinder og dermed en kage-konkurrent tager den rejseglade kagemand ret afslappet.

- Vi skal ikke være konkurrenter. Man opnår det, man gør, siger Tobias Hamann-Pedersen, der ikke kender deltagerne fra dette års omgang ’Den store bagedyst, men han har mødt dem alle og givet dem gode råd, inden de skulle bage løs for rullende kameraer.

- Jeg holdt et oplæg for dem alle sammen, lige da de var blevet castet, for at klæde dem lidt på, siger 2014-vinderen, der har et særligt råd til den, der vinder i år.

Den store bande-dyst

- Jeg kan bare sige, at det bliver en lang onsdag aften for vinderen, hvis han eller hun vil svare på alle de beskeder, der vælter ind på Facebook. Det var i hvert fald ret vildt, da jeg vandt, siger han.

Kage-veninder: Bagedysten fik os til at droppe kontakten

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: