Sjit Happens-stjerne skadet i Vild med dans

Stephania Potalivo har fået en fibersprængning i maven

Ifølge Morten Kjeldgaard må serne kigge lagt efter de store kast med Stephania Potalivos til fredagens salsa. Foto: Mogens Flindt
Ifølge Morten Kjeldgaard må serne kigge lagt efter de store kast med Stephania Potalivos til fredagens salsa. Foto: Mogens Flindt

At skulle danse salsa med en fibersprængning i maven lyder ikke som en god cocktail. Men det er lige nu virkeligheden for Stephania Potalivo, der sammen med sin partner Morten Kjeldgaard ellers kom ualmindelig godt fra start ved premieren på 'Vild med dans' i fredags.

Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard må gå forsigtigt til værks op til fredagens salsa. Foto: Mogens Flindt
Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard må gå forsigtigt til værks op til fredagens salsa. Foto: Mogens Flindt

Ena og Thomas er levende beviser på at rundt er smukt

Den 28-årige skuespiller, som er bedst kendt fra tv-serien 'Sjit Happens' på TV2 Zulu lagde ud med en vals, og den fik hun (og partneren) 16 point for, hvilket placerede den lunt i feltet.

- Det er noget rigtig skidt. Jeg var med Stephania til behandling i går hos den behandler, Mastiff stiller til rådighed. Robert hedder han, og det var også ham, der 'reddede' Line Kruses fra de vildeste smerter med trykkede ribben i sidste sæson. Så han har stor erfaring med de skader, der kan opstå. Han sagde til Stephania, at hvis 'alt går vel', kan hun gå på gulvet på fredag, men intet er sikkert endnu, fortæller Morten Kjeldgaard.

En kæmpe i Vild med dans

Den erfarne danser er dog allerede nu gået i gang med at lave om på koreografien til parrets salsa.

- Løftene og de sjove tricks må ud. Vi må tage det meget roligt hele ugen. Men heldigvis er der jo flere dage til, det er fredag, så vi håber virkelig på det bedste. Det vil jo være forfærdeligt, hvis hun ikke kan danse.

Reglerne i 'Vild med dans' er meget klare: Hvis ikke parret kan holde sig på gulvet i halvandet minut, må de forlade showet, så ifølge Morten Kjeldgaard er der ikke noget med 'at stå over' på grund af sygdom.

Enten er man med, eller også er man ude.

- Stephania havde smerter i maven allerede inden premieren. De voldte hende en del problemer også under valsen, men det er klart taget til over weekenden, så nu har hun virkelig ondt - og panodil kombineret med ipren er altså ikke nok.

Rasmus Jarlov tigger vennerne om Vild med dans-stemmer

Ekstra Bladet ville gerne have Stephania Potalivo til selv at beskrive sine smerter og fortælle om forløbet, men ifølge Morten Kjeldgaard er skuespilleren i dag på filmoptagelse.

- Hun spiller med i 'Klassefesten 3', men da det er en rolle, hvor hun ikke kan bevæge sig nævneværdigt, kunne hun godt klare det i dag, tilføjer Morten Kjeldgaard.