Annonce:
Annonce:

Skade og diagnose sætter ’Årgang 0’-Emma på pause

Den sympatiske familie fra Tarm er ikke med, når TV 2 sender 'Årgang 0' i det nye år. Nu fortæller de hvorfor

Emma Josefsen og hendes familie har taget et års pause fra tv-optagelserne, som de har været en del af siden år 2000. (Foto: TV 2/Thomas Marott)
Emma Josefsen og hendes familie har taget et års pause fra tv-optagelserne, som de har været en del af siden år 2000. (Foto: TV 2/Thomas Marott)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Allerede i foråret meddelte familien Josefsen fra Tarm, at Emma, hendes søskende og hendes forældre ville tage en pause fra optagelserne 'Årgang 0'.

Emma holder pause fra Årgang 0

Familien har ellers været en fast del af tv-konceptet, der blev født ved årtusindskiftet sammen med en lille håndfuld unger, der er født i år 2000, og som kameraerne siden har fulgt tæt.

Vi har blandt andet været med, da Emma blev født, da hun blev storesøster, da hendes far måtte sige farvel til sin købmandsbutik og da hendes forældre havde en alvorlig ægteskabelig krise, som de heldigvis overvandt.

Alt sammen er blevet fulgt af et filmhold, samtidig med at familien Josefsen selv har optaget videodagbog fra deres hverdag.

Emma dropper 'Årgang 0' og efterskolen

Annonce:

Men når TV 2 fra den 5. januar viser, hvordan det er 2015 år gået for ’Årgang 0’-børnene, bliver det altså uden Emma, der kun kort er med i første afsnit. Og nu fortæller familien om baggrunden for beslutningen.

- Der er flere grunde, men en af grundene er, at jeg er blevet knæskadet og har haft rigtig mange smerter de sidste halvandet til to år. Det har så gjort, at jeg ikke har kunnet spille fodbold og ikke har kunnet komme på efterskole, fordi jeg har ondt i det hele tiden, siger Emma ifølge tv2.dk.

Svært for Simon
Men det er ikke kun Emmas smerter, der har været årsag til beslutningen, fortæller hendes mor, Lene. For Emmas 12-årige lillebror, Simon, har også haft en del at slås med.

- Simon har haft det rigtig svært og tumlet med nogle andre problemer end måske så mange andre. Han er blevet udredt på sygehuset i Herning og har fået en Asperger-diagnose, som er en form for autisme. Og det gør også, at  på det punkt er der rigtig meget brug for ro, så vi også kan lade op og få noget mere overskud, siger hun til tv2.dk.

Annonce:

Rachel fra 'Årgang 0' tager sabbatår

Når ’Årgang 0’ bliver vist i det nye år, vil kameraerne stadig følge de tre øvrige børn og deres familier, Rachel fra Aabenraa, Stephanie fra Slagelse og Christian fra Aarhus.

Om den sympatiske familie fra Tarm lader tv-kameraerne komme på tæt hold til optagelser i 2016, har den endnu ikke taget stilling til.

'Årgang 0'-mor er blevet steriliseret

- Vi har ikke endelig besluttet os for, hvornår vi går i gang igen. Det er først nu her, hvor programmerne for 2015 er færdige og bliver vist til januar, at vi tager stilling, har Lene Josefsen tidligere sagt til Ekstra Bladet.

'Årgang 0'-mor skilt - igen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: