SKAM-spekulationer: Populær karakter måske ikke med i næste sæson

Sæson 4 af den populære TV-serie fra Norge, kommer muligvis til at mangle en karakter, når næste sæson skydes igang. Han skal nemlig i militæret, afslører moren til skuespiller Herman Tømmeraas

Serr, kødder du?

Fortællingen om de unge mennesker fra Hartvig Nissen Skolen i Oslo bliver måske en populær rolle fattigere, når sæson 4 ruller over skærmen til foråret.

'Penetrator-Chris' skal nemlig i milllitæret.

Det afslører moren til Herman Tømmeraas, der spiller 'Chris'.

Redaktionschef på SKAM, Håkon Moslet, fortæller til norske Dagbladet, at han ikke kan hverken be- eller afkræfte spekulationerne.

- Vi er vant til, at skuespillerne i serien kombinerer sine roller med andre aktiviteter, og det er egentlig alt jeg har at sige, fortæller han.

Danske fans overrasker Skam-stjerne med gaver

'Penetrator-Chris' har været en særdeles populær karakter gennem alle tre sæsoner, hvor man blandt andet ser ham 'hooke' med en del af pigerne.

Skam udspiller sig på det norske gymnasium Hartvig Nissen Skolen, der ligger midt i Oslo. I serien følger man Isak, Even, Eva, Vilde, Sana, Jonas og resten af deres slæng.

SKAM har gået sejrsgang over hele verden, og er blevet yderst rost for, at italesætte ungdommens problematikker på en forståelig måde.

Sæson 4 har ikke fået en præmieredato, men holdet bag succes-serien fortæller, at den kommer til foråret.