Annonce:
Annonce:

Søren Malling gjorde skuespiller-børn nervøse

Skuespilleren Søren Malling spiller en hysterisk fodboldtræner i en ny børneserie, og derfor råbte og skreg han på settet

Søren Malling levede sig så godt ind i rollen som temperamentsfuld fodboldtræner, at hans yngre medspillere blev overraskede over hans hysteri. (Foto: Jonas Olufson)
Søren Malling levede sig så godt ind i rollen som temperamentsfuld fodboldtræner, at hans yngre medspillere blev overraskede over hans hysteri. (Foto: Jonas Olufson)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Børn kan blive noget forskrækkede, hvis en voksen mand pludselig giver sig til at råbe, skrige og skælde ud.

Og det var præcis, hvad skuespilleren Søren Malling gjorde på settet under optagelserne til den nye børneserie 'Losers United'.

Der var dog ikke tale om rigtigt hysteri fra den 51-årige skuespillers side. I serien spiller han nemlig den temperamentsfulde skolefodboldtræner 'Køter', der ikke er bange for at hidse sig op på sidelinjen.

Ung skuespiller vandt over Søren Malling

- Jeg tror ikke, at de unger, der var med, var helt klar over, hvor hysterisk ham her træneren skulle være. Det kom nok bag på dem, og de blev ret overraskede, da jeg først begyndte at råbe og skrige.

- Jeg tror, at der var nogle, der blev lidt nervøse og tænkte: 'Hold kæft, hvor er han sur ham der', griner han.

Matador-Ulla får penge i banken

Annonce:

De unge skuespillere var dog klar over, at det kun var i rollen, at de oplevede en sur Søren Malling, og når instruktøren sagde tak, blev der hygget og grinet med de unge. Og især det sidste gjorde skuespilleren sit for at sikre.

- Det sjoveste var i virkeligheden at tage pis på de unger, der var med. Mange af dem har aldrig filmet før og tager det meget alvorlig. Det skal de selvfølgelig også, men jeg syntes, at det var sjovt at tage røven lidt på dem under optagelserne ved at gøre noget andet, end vi havde aftalt eller pludselig råbe "bøh", griner han og fortsætter:

- Børn er så umiddelbare og har derfor en fantastisk reaktion på tingene. Det var fedt at være med til at genere en god stemning blandt dem, for det fremmer også resultatet i sidste ende. Det var en fornøjelse.

Fem danskere i ny film med Uma Thurman

Søren Malling er efterhånden en erfaren herre indenfor skuespillet, og han har været med i populære serier som Forbrydelsen, Borgen og 1864. Alligevel var det en noget anden oplevelse at arbejde tæt sammen med børn på settet.

Annonce:

- Det kræver noget mere tålmodighed at arbejde med børn. De er jo ikke uddannede, men når børn fungerer, så er det som regel helt fantastisk. Den uskyld og umiddelbarhed, de har, er helt suveræn, og den kan vi lære noget af som voksne, for den har vi en tendens til at glemme, siger han.

Satirepolitiet: 2014 for dummies

Den nye tv-serie 'Losers United' har premiere den 14. december på TV2.

Malling om Larssen: Bornedal gør ham spændende

Søren Malling spiller i ’1864’ rollen, der er baseret på Johan Peter Larssens person. Til Ekstra Bladet fortæller den populære skuespiller, at han ikke har brugt måneder på hovedet i støvet arkivmateriale i forbindelse med rollen, som han ellers tidligere har gjort i forbindelse med historiske roller.

- I tilfældet ’1864’ og Johan Larsen har jeg ikke dykket ned i arkiverne, da rollen er meget løst beskrevet og har en funktion som den virkelige Larssen måske ikke havde. Det vigtigste var at tegne et portræt af en fåmælt, ældre soldat, der er villig til at hjælpe de yngre soldater med at komme igennem krigen, siger Søren Malling og tilføjer:

- Jeg har læst det, der var tilgængeligt, men kun som inspiration. Det afgørende er, at han har deltaget i flere krige og derfor har en erfaring med sig, som andre ikke har.

Instruktøren Ole Bornedals version af den erfarne soldat har en anden funktion i serien end at være historisk korrekt, fortæller Søren Malling.

- I ’1864’-sammenhængen er han spændende, fordi Ole Bornedal gør ham speciel. Han har specielle evner. Han er synsk og kan manipulere med mennesker, og han bliver betragtet som underlig og lidt skræmmende. Ingen tør gå op imod ham. Han fungerer som en stjerne, der lyser vej og beskytter, lyder det fra skuespilleren.

- I dramatisk sammenhæng, i fiktionens verden, er det altid interessant med lidt mystiske og anderledes figurer. Johan gør jo ikke noget særligt væsen ud af sig, men andre tillægger ham stor værdi.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: