Stefan efter Robinson-exit: Jeg fortryder, at jeg var med

Det sidste øråd blev endestationen for Stefan, der føler sig godt og grundigt pisset på efter sin deltagelse i ’Robinson Ekspeditionen’

Stefan trak det korteste strå i ørådet, hvor også Claus var i fare. (Foto: TV3)
Stefan trak det korteste strå i ørådet, hvor også Claus var i fare. (Foto: TV3)

- Min livsopfattelse er, at man ikke kan fortryde noget, man har gjort. Man kan kun fortryde det, man ikke har gjort. Sådan har jeg levet mit liv i næsten 40 år….men det er desværre slut.

De slående ord kommer fra Stefan, der mandag aften røg ud af ’Robinson Ekspiditionen’ i det allersidste øråd, inden finalen og den legendariske planke.

- Jeg fortryder, at jeg har været med i Robinson, det gør jeg! siger den udstemte tømrer til Ekstra Bladet.

- Jeg ville ønske, at jeg havde været med i ekspeditionen uden kamera. Så havde det været en fantastisk tur. Jeg har været sammen med 22 fantastiske mennesker og den oplevelse er jeg rigtig glad for. Men alt det er blevet ødelagt, efter vi er kommet hjem og ’Robinson Ekspeditionen’ er begyndt at blive sendt i fjernsynet. For så kom lortet væltende ned over os, siger han bittert.

Robinson-deltager truet på livet

Det er den måde, som både han og hans kone, Gøtte, er blevet fremstillet på, der gør, at han ville ønske, at han aldrig havde meldt sig til strabadserne på den øde ø.

- Jeg er sur over, at vi er blevet klippet som de onde. Især Gøtte er blevet klippet som en heks – og TV3 ønsker ikke, at en ond skal vinde ekspeditionen, siger Stefan.

Ægteparrets deltagelse i ’Robinson Ekspeditionen’ har haft store konsekvenser, efter de er kommet hjem. Også for deres børn.

- Vores 14-årige datter er voldsomt presset hver mandag. Vi har oplevet så meget had og ondskab. Folk sender de grimmest beskeder til os. Især Gøtte får mange modbydelige breve, siger han og fortsætter:

- TV3 er pisse ligeglade med andre mennesker og deres børn. Bare de får seere og kan sælge masser af reklamer, så er de glade. Det er som om, at de tænkte, at jo flere, der hader os, des flere seere får de, siger han.

Robinson-Gøtte: Jeg er rasende

Hos TV3 afviser programredaktør Jesper Kynde Simonsen, at Gøtte og Stefan er blevet klippet usympatisk sammen.

- Når vi klipper ’Robinsom Ekspeditionen’ sammen tager vi det med, der er det centrale i programmet. Stefan og Gøtte har været i centrum af begivenhederne langt ind i ekspeditionen, og vi kan jo ikke få dem til at sige og gøre ting på tv, som de ikke har gjort i virkeligheden, siger han.

- Jeg er ked af at høre, at Stefan fortryder, at han har været med, og tager stærkt afstand fra de beskeder, som parret modtager. Men jeg vil stærkt afvise, at vi er gået efter at fremstille dem som skurke i programmet, siger Jesper Kynde Simonsen.

Der er finale i årets udgave af ’Robinson Ekspeditionen’ på mandag.