Stéphanie Surrugue skifter til DR

TV2-værten skifter til konkurrenten

(Foto: Per Arnesen)
(Foto: Per Arnesen)

TV2 mister én af deres største værtsprofiler, som sidste år blev kåret til 'Årets Bedste Kvindelige Tv-vært' ved tv-festivalen, når hun skifter til konkurrenterne.

Stéphanie Surrugue skifter til september jobbet hos TV2 ud med et nyt hos DR. Her bliver hun DR's nye USA-korrespondent og får en central rolle i dækningen af den kommende valgkamp i USA. Det skriver DR i en pressemeddelse.

Stéphanie Surrugue skal rapportere fra USA sammen med Johannes Langkilde.

- Jeg har aldrig overvejet, om jeg skulle være korrespondent, jeg har overvejet, hvornår jeg skulle være korrespondent. Og det er nu! Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at flytte til USA og kaste mig lukt ud i den amerikanske valgkamp med alt, hvad den indebærer af storpolitik, drama og konsekvenser for resten af verden, siger Stéphanie Surrugue i pressemeddelelsen.

Lopper i benene
- Jeg kommer til at rejse rundt i staterne, og det er godt for sådan én som mig, der har lopper i benene, siger Stephanie Surrugue til Ekstra Bladet, der fanger den kommende DR-medarbejder på telefonen, mens hun er på skriveferie i Spanien for at skrive en biografi om den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford.

Jobskiftet er så nyt, at tv-værten endnu ikke har haft tid til alt det praktiske i forbindelse med flytningen.

- Min mor ringer også og spørger hele tiden, men jeg regner med at jeg kan få nogle tips til billige lejligheder i Washington af Rufus Gifford, griner den smukke 38-årige journalist.

Hun tager over som korrespondent i forbindelse med, at den nuværende USA-korrespondent, Oliver Routhe Skov, vender hjem til Danmark.

57 kommentarer
Vis kommentarer