TV 2 får tæsk på de sociale medier

En del Facebook-brugere er ikke enige med TV 2 i, at den kontroversielle 'året der gik'-video er 'tip top i orden'

I Ekstra Bladets studie blev sagen om den omstridte trailer for tv-showet 'De største øjeblikke' tirsdag debatteret

TV TV 2-chef om tilbagetrukket trailer: 'Den er tiptop iorden'

Morten Østergaard kan på ingen måde stå inde for den video, han medvirker. (Foto: Peter Hove Olesen) TV Morten Østergaard fortryder TV 2-video

Hvis man kan tale om en shitstorm på de sociale medier, må det næste trin være en shit-orkan - og det ser ud til at være netop det, der har ramt det TV 2, efter de forsøgte sig med at peppe et år fyldt med dødbringende terror og druknede flygtningebørn op med lidt friske rytmer leveret af den danske sangerinde Mø.

TV 2 var så stolte fa deres banebrydende musikvideo, at de lagde den på Facebook, hvor stationens underholdningschef Gitte Madsen blandt andet kommenterede det med ordene:

'NÅÅÅÅÅÅÅÅRH! Den er godt nok tip top i orden!!!! Way to go, TV 2 Marketing !!!!!

TV-redaktør Svend Rasmussen beklager, hvis nogen tror, at TV 2 har forsøgt at gøre årets ulykker til  underholdning. (Sreendump) TV TV 2-redaktør: Derfor fjerner vi traileren

Videoen findes ikke længere på TV 2 Facebook-profil. TV TV 2 fjerner trailer efter kritik

Uheldigvis for Gitte Madsen og co. er de sociale medier et ubarmhjertigt sted, hvis brugerne af eksempelvis ens Facebook-side synes, at tingene er knap så 'tip top iorden' som en selv.

Derfor må TV 2 netop nu lægge ryg til tørre tæsk fra brugere, der blandt andet mener, at det er smagløst og unødvendig at blande pop og terror.

Blandt de mange kritikere er Palle Ivan Hansen, der illustrerer sin holdning til TV 2 selvmål med et meget rammende billede:

Helle Thormann Hartvigsen skriver:

Måske skulle I have tænkt jer om INDEN I blandede fest og farver med terrorofre, død og ødelæggelse?

Flere Facebook-brugere desuden en anelse i tvivl om, præcis hvorfor TV 2 har valgt at trække deres trailer tilbage. Blandt andet Michael Helmer Nielsen, der skriver:

'Vi er kede af, hvis nogen'. Skal det forstås som at TV2 fortsat synes, at videoen er tip top? Hvorfor så trække den tilbage? Hvis TV2 har indset at de har begået en fejl, så havde de vel skrevet, 'vi beklager, at vi har stødt'?