Annonce:
Annonce:

TV 2-redaktør: Derfor fjerner vi traileren

-Traileren opfattes som et forsøg på at gøre 'mord og terror til underholdning'. Intet kunne være fjernere fra vores intentioner, lyder det fra Svend Rasmussen

I Ekstra Bladets studie blev sagen om den omstridte trailer for tv-showet 'De største øjeblikke' tirsdag debatteret
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Traileren, der skal lokke seerne til skærmen, når TV 2 ser tilbage på 2015, er for skrap kost.

Det har tv-stationen tirsdag morgen måttet erkende, efter Enhedslistens politiske ordfører, Johanne Schmidt-Nielsen, i hårde vendinger har kritiseret den et minut lange film, som hun selv medvirker i.

Reklamefilmen er bygget op over sangerinden Mø og hendes hit 'Lean On'. Sammen med Mø ses også showets værter samt den radikale leder Morten Østergaard og altså Johanne Schmidt-Nielsen i en form for dans.

Johanne raser over TV 2-reklame: - Videoen er ærlig talt langt ude

Men i ind den muntre dans er klippet dødalvorlige klip af flygtninge og terror fra Paris. Og det har fået Enhedslistens politiske ordfører, Johanne Schmidt-Nielsen, til at kræve at TV 2 trækker filmen tilbage.

Og nu er den fjernet fra TV 2s Facebook-side.

Annonce:

- Jeg kan se på kommentarerne, at nogle mener traileren for TV 2s årskavalkade 'De største øjeblikke' er 'smagløs', 'upassende' og sågar, at traileren opfattes som et forsøg på at gøre 'mord og terror til underholdning'. Intet kunne være fjernere fra vores intentioner, lyder det fra TV 2-redaktør Svend Rasmussen i en skriftlig begrundelse til Ekstra Bladet.

- Traileren her er et forsøg på at indramme et 2015, som har været et skrækkeligt år med for eksempel terror og en stigende flygtningestrøm. Men selv om det fylder meget, så har 2015 altså også været meget andet end det. Det har været en dansker i rummet, et på mange måder overraskende folketingsvalg, en dansker på toppen af de amerikanske hitlister og mange andre ting, fortsætter han.

TV 2 fjerner trailer efter kritik

Ifølge Svend Rasmussen udtrykker Møs ’Lean On’ årets gang godt. Og derfor blev netop hendes sang valgt til traileren.

- I så voldsomme tider har man brug for nogen og noget at støtte sig til. Det var formentlig de samme overvejelser arrangørerne af Nobels Fredspris gjorde sig, da de i fredags bad Mø synge samme sang til Nobels Fredsprisfest, lyder det fra Svend Rasmussen, der er ked af, at nogen er blevet stødt af traileren.

Annonce:

- Jeg skal beklage, hvis nogen tror, at vi forsøger at gøre det her til underholdning. På ’De største øjeblikke’ arbejder vi meget hårdt på at vise 2015 på både godt og ondt.

Traileren findes dog stadig på YouTube. Se den her

'De største øjeblikke' sendes på TV 2 den 30. december.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: