TV: Danskere stiller op til verdens vildeste forhindringsbane

Kun tre mennesker i hele verden har klaret denne forhindringsbane. Nu får vi mulighed for at stille op i Danmark. Kom med til casting i TV-klippet foroven

Ninja Warrior er navnet på den ultimative forhindringsbane, der for første gang blev set i Japan i 2012. Tusindvis af deltagere har sidenhen forsøgt at komme igennem banen, hvoraf kun to mænd og én kvinde har gennemført den.

Men nu får alle danskere mulighed for at stille op, da Ninja Warrior kommer til Danmark:

- Vi er ved at få bygget forhindringsbanen op et sted i København. Det bliver kæmpe stort, fortæller Rosa Callesen, der er PR executive på programmet.

Christiane og Pelle som vært
Når de cirka 120 deltagere forsøger at kæmpe sig igennem forhindringsbanen, så bliver det med Christiane Schaumburg-Müller og Pelle Hvenegaard som værter:

- Jeg syntes det er et fuldstændig fantastisk program. Det er et program, hvor man møder nogle mennesker som rent faktisk kan noget. Det er lidt en olympiade for alle mulige sportsgrene, fortæller Pelle Hvenegaard til Ekstra Bladet.

og Christiane er enig:

- Jeg syntes, at det er interessant at møde så mange forskellige sportsudøvere her i Danmark. Vi er virkelig et land, der går meget op i sport, fortæller hun.

Ninja Warrior Danmark har allerede afholdt tre castings i Aalborg, Århus og Odense. Her bliver alle ansøgerne udsat for en lille ninja-test:

- Det har været interessant at se, hvem der har klaret sig bedst. Indtil videre har kvindelige poledancere, gymnaster og parkour-folket imponeret os, fortæller Pelle Hvenegaard.


Er der gemt en lille ninja warrior i Christiane og Pelle? Og har de testet forhindringsbanen? se med her

Her er udfordringen
Ninja Warrior er et program, der for første gang så sit lys tilbage i år 2012. Det var et japansk program kaldet Sasuke, som første gang blev mødt af 100 deltagere, der alle troede de kunne klare den.

Forhindringsbanen er siden hen blevet testet i 18 lande, men kun tre personer har gennemført den. To mænd og én kvinde fra henholdsvis USA og europa.

Programmet vil have premiere på kanal 5 til sommer.


Hvor vild er forhindringsbanen? Se et klip af den svenske Ninja warrior her

19 kommentarer
Vis kommentarer