TV: Emilies største ønske: Jeg vil have et påskeæg

Emilie Esther blev belønnet med et påskeæg, efter hun havde uddelt autografer til de fremmødte fans

Fredag aften vandt hun 'X Factor' og dermed en EP og et møde med selveste Simon Cowell. Lørdag havde hun et noget ydmygt ønske. 

Det eneste, hun ville have, var nemlig et påskeæg. Derfor drønede folk fra HAVE pr, der har stået for al pressen med 'X Factor'-deltagerne siden august sidste år, ud i Herning centret for at finde et påskeæg til vinderen.

- Eeej, I har købt et påskeæg til mig, sagde en glad Emilie Esther, da hun efter koncert og autografskrivning fik overrakt et Kinder-påskeæg.

- Det bedste chokolade man kan få, er det, man får i påsken, sagde hun.

Artiklen fortsætter under tv-klippet...

Emilie Esther kunne ikke holde gabene tilbage, da hun
Emilie Esther kunne ikke holde gabene tilbage, da hun "skrev" autografer. (Foto: Mogens Flindt)

Det var tydeligt, at Emilie Esther har arbejdet hårdt de sidste mange dage. Flere gange gabte hun højt, da hun skulle skrive autografer og have taget selfies med de mange, mange børn, der var mødt op.

Og ’skrive autografer’ er måske en overdrivelse. Emilie Esther og de to andre finalister har nemlig kun sat deres krusedulle på et stykke papir en enkelt gang, som så efterfølgende er blevet kopieret i tusindvis af eksemplarer, der blev langet over bordet i centret.

Hun gik dog på hovedet i seng i går efter finalen, så der var ingen fejring af vindertitlen. Dog hyggede Emilie Esthers mor sig med et par fra produktionen og Mathias fra Ivarsson, Bang og Neumann og et par af hans venner. De sad et par timer efter finalen i hotel lobbyen og fik sig en øl.

- Men hvordan var kontrasten fra det kæmpestore show i går til i dag?

- Altså, der er jo stor forskel på, at spille et show og så spille en koncert som i dag, svarede Emilie Esther.

Ifølge hende var den største forskel dog, at hun havde øresnegle med musikken i ørerne til 'X Factor'-showene, mens hun i centret sang til lyden fra nogle monitors.

- Vi har jo set mange gange, at vinderne ikke rigtig bliver popstjerner. Hvordan vil du bruge din sejr?

- Jeg vil bare få mig en hel masse kontakter, som jeg kan bruge senere hen og forhåbentligt kan blive et eller andet stort.

- Ja, for hvad er din drøm egentlig?

- Jeg vil gerne kunne leve af musikken og kunne komme ud til folk med det – også internationalt.

Se Emilie Esther i klippet over artiklen...

18 kommentarer
Vis kommentarer