TV: Fønsby: Qvortrup har ødelagt så meget

Anni Fønsby vil helst undgå konfrontation med Qvortrup, men hun forsikrer, at hun ikke vil holde sig tilbage, hvis det bliver nødvendigt

Anni Fønsby vil ikke holde sig tilbage fra at give Henrik Qvortrup en 'verbal lussing', hvis det bliver nødvendigt (foto: Anthon Unger, reporter: Marie Holm)

Annis håb: Qvortrup kan jo ryge ud over en skrænt

SYDAFRIKA(Ekstra Bladet): Der er stadig iskold luft mellem Qvortrup og Anni Fønsby. I hvert fald hvis man spørger brystbomben.

Trusseløs Anni Fønsby slipper missen løs i junglen

Hun vidste ikke, hvem hun skulle drage i den sydafrikanske jungle med, før hun tirsdag eftermiddag mødte sine holdkammerater i Kastrup Lufthavn. Og det var ikke alle, hun var lige begejstret for at se – Qvortrup var nemlig ikke en glædelig overraskelse.

Nu som realitystjerne: Modigt af Qvortrup

(artiklen fortsætter under billedet)

Anni Fønsby er stort set bange for alt, hvad der har med junglen at gøre. Men hun kaster sig alligevel trusseløs ud i eventyret i Sydafrika.(Foto: Anthon Unger)
Anni Fønsby er stort set bange for alt, hvad der har med junglen at gøre. Men hun kaster sig alligevel trusseløs ud i eventyret i Sydafrika.(Foto: Anthon Unger)
 

- Da jeg så ham, tænkte jeg: Nå, det bliver da spændende at lære det menneske at kende. Vi har jo en lang historie sammen, og jeg har da ikke de pæneste ord at sige om ham, fortæller Anni Fønsby til Ekstra Bladet kort før, hun drager ind i junglen.

Nøgendanser med Qvortrup i junglen: Her er hele listen

Ingen fornuft
Den tidligere bordelmutter fortæller, at hun følte sig forfulgt af Se og Hørs papparazzi-journalistik i en periode. Og i den periode var det blandt andet Qvortrup, der sad ved roret.

- Jeg synes, han har ødelagt rigtig meget for mange mennesker. Selv om Se og Hør er klassens frække dreng, er der grænser. Og jeg har svært ved at se fornuften i de ting, han har udsat folk for.

Som udgangspunkt vil Anni Fønsby helt undgå en konfrontation. For som hun siger ligger hendes og Qvortrups konflikter efterhånden mange år tilbage. Og som menneske skal han også have en chance hos Anni Fønsby:

- Jeg kender ikke Qvortrup som menneske. Det er helt fint, at vi er forskellige personligheder. Jeg har ikke barriererne oppe, og jeg vil behandle ham som alle andre.

Metroxpress: Qvortrup leger med grænserne

Men hun forsikrer dog alligevel, at hun ikke vil holde sig tilbage, hvis Qvortrup selv bringer deres historie på banen.

- Jeg kan love for, at han vil få en verbal lussing af mig. Så skal jeg nok fortælle ham, hvad de ting, han har udsat mig for, har gjort ved mig og mit liv.

Ingen vold
Spørger man Qvortrup, har han ingen problemer med, at han skal sove side om side med nogle af sine rivaler de næste dage.

- Jeg har jo i en fjern fortid arbejdet på Se og Hør, og det ved alle. Der gjorde jeg mig ikke venner med hele det danske kendissegment, og jeg tror da også, at Anni Fønsby og Amin Jensen har haft nogle reservationer i forhold til måde, jeg gør tingene på, siger han og fortsætter:

- Nu har jeg snakket med dem begge, og det er da ikke blevet til vold endnu, og det tror jeg heller ikke det bliver.

Anni Fønsby drager i junglen med Qvortrup, Amin Jensen, Jesper Skibby, Gustav, Stine Kronborg, Inez Bavilanes, Sisse Marie, Magrethe Koyto og Torben Chris.

Qvortrup selv havde det fint med at skulle deltage i programmet med sine tidligere fjender:

Jakob Kjeldbjerg styrer celebrities

Lækker jungle-babe.(Foto: Anthon Unger)
Lækker jungle-babe.(Foto: Anthon Unger)