TV: Jasmin elsker Theis' diller-scene

Sidste års 'X Factor'-vinder er vild med sin nye kærestes nøgenscene på 'Paradise Hotel'

Se klippet med det nye par herover

I årets sæson af 'Paradise Hotel' hyggede 22-årige Theis Berg Kristensen sig med flere lyshårede piger, men efter hjemkomsten til Danmark, har 'paradisoen' plejet omgang med sidste års 'X Factor'-vinder, den snart 17-årige mørklødede skønhed, Jasmin Dahl.

Jasmin har hele livet haft et tæt forhold til sin mor, Hannah Weihe Dahl, og sin mormor, der bor i samme ejendom. Da hun gik på scenen til 'X Factor'-finalen, lod hun sig ikke gå på af sandheden om hendes far. Foto: Robert Gross Hermansen Samfund Jasmins utrolige liv

- Vi er ret glade for hinanden. Vi er kærester, lød det enstemmigt fra det forelskede par til 'Paradise Hotel'-finalen i torsdags.

- Har du fulgt med i Theis' eskapader inde på hotellet?

- Ja, det har jeg faktisk, siger Jasmin, der hurtigt bliver afbrudt af Theis:

- Har du det? Det er helt vildt, hun gider være sammen med mig.

Paradise Hotel TV: Paradise-Theis om bar diller: Det dummeste i mit liv

(Se Theis' mest omtalte scene herunder i video-linket)

Theis Trefork
- Hvad synes du om Theis inde på hotellet - han lavede jo nogle scener derinde, men han var bestemt også underholdende?

- Jeg elsker det. Det er så sjovt, især den scene, hvor han springer ud i poolen nøgen. Den havde jeg ikke set komme, griner Jasmin og bliver igen afbrudt af sin blamerede kæreste.

- Du sagde, du ikke havde set det, siger han lettere forfærdet.

- Jov, jeg havde sgu da, griner Jasmin over scenen hvor Theis springer nøgen i poolen, fordi han har tabt drengenes udspringskonkurrence. En scene, hvor de øvrige drenge i øvrigt gav Theis det flatterende øgenavn, 'Theis Trefork' for hans imponerende manddom.

Theis taber i drengenes udspringskonkurrence og må gå planken ud - nøgen. (Foto: TV3) Paradise Hotel Paradise-Theis raser efter dillerklip

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

23 kommentarer
Vis kommentarer