TV: Kom med ind i celebrity-lejren

Ekstra Bladet har fået unikt indblik i den lejr, hvor de danske kendisser har opholdt sig i Sydafrikas jungle

10 danske kendisser har sagt ja til udfordringen om at bo i Sydafrikas jungle og blive udsat for kryb og andre ulækre ting.

Alt dette er blevet optaget for en måned siden og sendes nu som programmet 'Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra!'.

Det er ikke kun de danske celebrities, der har snorket i de grønne feltsenge. Konceptet og junglen lægger nemlig gang efter gang plads til kendte mennesker fra hele verden.

Internationalt set
Inden Qvortrup, Fønsby og co. tjekkede ind i junglen, havde et ungarsk hold netop optaget deres program. Og på de sidste optagedage til det danske program, var et rumænsk tv-hold allerede så småt begyndt at rykke ind.

Ekstra Bladet var med i Sydafrika og fulgte optagelserne på tætteste hold. Derfor kan du nu komme bag om lejren og se, hvordan deltagerne boede.

Artiklen fortsætter under billedet...

 

Konstant overvåget
Deltagerne blev optaget og overvåget 24 timer i døgnet. Både i forhold til, hvis de skulle foretage sig noget interessant, men også af sikkerhedsmæssige årsager.

Fra 5.30 til 21.30 sad der danske produktionsfolk og styrede de små kameraer og overvågede deltagerne. I tidsrummet mellem var kontrolrummet bemandet med en sikkerhedsvagt.

Sengelamperne kan lyse om natten på grund af solcelleenergi.

Artiklen fortsætter under billedet...

 

Bind for øjnene
Deltagerne fik bind for øjnene hver gang de skulle forlade junglen. Både når de skulle til dyst og til madjagter. Det betød, at de ikke vidste, hvor de befandt sig. Dog kunne flere pege nogenlunde i retning af deres lejr på grund af den store flod, der løb langs produktionen og lejren.

TV3 oplyser, at årsagen til, at vi ikke ser i programmet, at deltagerne får bind for øjnene, er, at det ikke er en del af historiefortællingen, men en regel, der er på set'et.

 

1 af 9 (Foto: Anthon Unger)
2 af 9 (Foto: Anthon Unger)
3 af 9 (Foto: Anthon Unger)
4 af 9 (Foto: Anthon Unger)
5 af 9 (Foto: Anthon Unger)
6 af 9 (Foto: Anthon Unger)
7 af 9 (Foto: Anthon Unger)
8 af 9 (Foto: Anthon Unger)
9 af 9 (Foto: Anthon Unger)
3 kommentarer
Vis kommentarer