Tv-landmanden Ruud: Jeg fik knust mit hjerte

Landmanden Ruud har tidligere oplevet at forelske sig i den forkerte type piger, og det har gjort ondt

Ruud har tidligere brændt nallerne på kærligheden. Foto: TV2
Ruud har tidligere brændt nallerne på kærligheden. Foto: TV2
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det er aldrig nemt at sætte sit hjerte på spil i kærlighedens tegn, og nogle gange bliver man såret, skuffet eller får ligefrem knust sit hjerte.

Det kan den charmerende hollandsk fødte landmand Ruud Derks skrive under på.

Landmand-Claus: 'Jeg kunne sagtens tre-fire gange på én aften'

I denne sæson af programmet 'Landmand søger kærlighed' er 22-årige Ruud en af de kærlighedssøgende farmere, der modigt står frem for åben skærm i håb om, at den eneste ene findes blandt de kvindelige bejlere.

Ungkarlen fortalte i tirsdagens program, at han tidligere er faldet for en forkert type piger. Den type piger, som man ikke kan stole på i længden, og især én oplevelse har sat sine spor i gedefarmerens hjerte.

Kærlighedssøgende landmand viser sin feminine side

- Det var én, der pludselig fandt en anden, selv om vi stadig var lidt sammen, og på den måde gik bag om ryggen på mig, fortæller Ruud.

- Det var først efter, at hun havde fundet en anden, at hun gjorde det forbi. Det er den forkerte type for mig. Der er ingen tillid der, og jeg blev sgu ret knust, uddyber den ærlige landmand.

Selv om han kun er 22 år, har Ruud alligevel lært af fortiden. Nu holder han sig fra det han selv kalder for 'bad girls' og dem, der ikke er sig selv hele vejen igennem. Ligesom han på den hårde måde har lært at passe på sig selv på vejen mod den store kærlighed.

Kærlighedssøgende landmand går efter yngre kvinder

- Jeg har lært, at jeg skal være mig selv og tage det med ro, uddyber landmanden, mens han fortæller, hvordan han tidligere næsten har mistet sig selv, hvis han har været interesseret i en pige:

- Jeg har måske været for god af mig. Jeg har brug for at tænke på mig selv, for jeg har også en dagligdag, der skal hænge sammen, siger han.

Det tænder de kærlighedssøgende landmænd på

I tirsdag aftens program fik Ruud besøg af de tre resterende piger, der kæmper om en plads i hollænderens hjerte, hvor han fortalte værten Lene Beier, at han håbede at finde ud af, om han kunne stole på dem, så fortiden ikke ville gentage sig.

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+