TV: Se Mads Mikkelsen tilbage som morderisk kannibal

Her kan de se traileren til 3. sæson af tv-serien 'Hannibal', som har den danske superstjerne Mads Mikkelsen i titelrollen

Se traileren til 3. sæson af 'Hannibal'

Den danske skuespiller Mads Mikkelsen har med roller i blandt andet 'Casino Royale', 'Clash of the Titans' og 'Jagten' taget skridtet fra dansk berømthed til international stjerne.

I 2013 ramte tv-serien 'Hannibal' de amerikanske fjernsyns-skærme, og i titelrollen kunne 49-årige Mads Mikkelsen ses som den menneskeædende morder Dr. Hannibal Lecter.

Mads Mikkelsen skal tilbringe endnu mere tid i udlandet. (Arkivfoto: All Over). Danske kendte Mads Mikkelsen fortsætter på amerikansk tv

'Hannibal' er siden blevet et hit blandt seere og anmeldere, og til sommer er der premiere på 3. sæson af serien, der vises på den amerikanske tv-kanal NBC.

Familiesucces
Mads' storebror, Lars Mikkelsen, kan også snart ses fremvise sit talent i international sammenhæng.

Mads Mikkelsen stiller velvilligt op til en selfie sammen med en italiensk kvindelig fan, der ser ud til at nyde situationen.(Foto: All Over Press) Danske kendte Italienske piger vilde med Mads

50-årige Lars Mikkelsen har nemlig en rolle i den nye sæson af 'House of Cards', som har superstjernen Kevin Spacey i hovedrollen.

I klippet herover artiklen kan du se traileren til den nye sæson af 'Hannibal', og det ser ikke ud til, at Mads Mikkelsen er blevet mindre skræmmende med tiden.

Mads Mikkelsen i rollen som Dr. Hannibal Lecter. (Screendump fra traileren)
Mads Mikkelsen i rollen som Dr. Hannibal Lecter. (Screendump fra traileren)

0 kommentarer
Vis kommentarer