'Ugly naked guy' fra 'Venner' endelig afsløret

Den nøgne mand i tv-serien har endelig fået navn og ansigt

Det er først nu blevet afsløret, hvem der spiller den omtalte rolle som 'ugly naked guy'. PR-foto: NBC
Det er først nu blevet afsløret, hvem der spiller den omtalte rolle som 'ugly naked guy'. PR-foto: NBC

Igennem fem sæsoner lurede Monica, Ross, Rachel, Chandler, Phoebe og Joey på 'ugly naked guy', der boede over for Monica og Rachels lejlighed på Manhattan i New York.

Men kun én gang så man 'ugly naked guys' profil, og det var, da Ross forsøgte at smigre sig ind for at overtage hans lejlighed.

Filmsiden Imdb har tidligere krediteret den forkerte skuespiller, Michael Hagerty, for rollen, men nu har en skribent for Huffington Post fundet ud af den sande identitet bag rollen.

To gange ser man ham
'Ugly naked guy' fik seerne første gang et glimt af i sæson tre, da de seks venner prikker til ham, fordi de er bange for, at han er død. Men man ser kun hans store vom og intet ansigt. Hans anden optræden er i sæson fem, da han står i døren for at lukke Ross ind i lejligheden. Det er her, man ser hans profil og nøgne overkrop. Ross får lejligheden, og 'ugly naked guy' er ude af serien. Serien krediterede ikke skuespilleren i nogle af de to episoder, og skuespilleren stod ikke frem. Derfor satte skribenten for det amerikanske medie sig for at finde den nøgne stjerne.

Han startede med at kontakte Michael Hagerty, men han svor, at det ikke var ham, der lagde krop til rollen.

Michael Hagerty havde i stedet en anden rolle i komedie-serien. Han spillede nemlig viceværten, Mr. Treeger, der huserer i kælderen under bygningen, hvor Monica, Rachel, Chandler og Joey bor.

Hvad blev der af Gunther og Janice? Her er birollerne fra 'Venner' i dag

Ross banker på hos 'ugly naked guy'. PR-foto: NBC
Ross banker på hos 'ugly naked guy'. PR-foto: NBC
 

Det tog mere end et år for skribenten fra Huffington Post at finde navnet på skuespilleren bag 'ugly naked guy', der 'bare' var en statist, som ingen huskede navnet på. Og navnet er Jon Haugen.

Han afslører, at han rent faktisk aldrig var nøgen, men havde sine boksershorts på.

- Først følte jeg mig lidt forlegen, for næsten 500 mennesker så på i studiet, men efter to minutter var jeg tilpas, og David Schwimmer (Ross, red.) var tilpas, fortæller Jon Haugen.

Ross tager også sit tøj af i sæson fem for at indynde sig hos 'ugly naked guy', så han kan score hans lejlighed. PR-foto: NBC
Ross tager også sit tøj af i sæson fem for at indynde sig hos 'ugly naked guy', så han kan score hans lejlighed. PR-foto: NBC
 

Venner er en amerikansk komedieserie, der startede 22. september 1994, og sidste afsnit blev sendt 6. maj 2004 i USA. De 236 afsnit er fordelt på 10 sæsoner, som alle blev vist på NBC.

Kan du kende dem? Sådan ser stjernerne fra Venner ud i dag. (Video: Splash)