Vil du med på 'Paradise Hotel'? Ekstra Bladet giver dig chancen

Vind en plads blandt de sidste i 'Paradise Hotel'-castingen: Send en video-præsentation til Ekstra Bladet, så hjælper vi dig gennem nåleøjet

Her er start castet til sidste års 'Paradise Hotel'. Nu har du chancen for at komme med på det luksuriøse ophold og blive en 'paradiso'. (Foto: Anthon Unger)
Her er start castet til sidste års 'Paradise Hotel'. Nu har du chancen for at komme med på det luksuriøse ophold og blive en 'paradiso'. (Foto: Anthon Unger)

Drømmer du om en gratis tur til et luksushotel på den mexicanske Stillehavskyst, hvor du kan sippe margaritaer, mens det regner og rusker hjemme i Danmark?

Og drømmer du ikke mindst om at komme på tv? Så er det måske dig, der skal give den gas på 'Paradise Hotel' til efteråret.

Godt 2.500 unge har meldt sig til castingen til den kommende sæson af 'Paradise Hotel', så det er svært at komme gennem nåleøjet og vinde en plads blandt de cirka 20-25 personer, der bliver endelig udvalgt til realityshowet. Men nu giver Ekstra Bladet dig en unik chance for at springe foran i køen. Du kan nemlig vinde en plads blandt de unge, som er kommet gennem udskillelsesløbet og er klar til slut-casting.

Her er de 2.500 ansøgere barberet ned til cirka 50, og her er det så din opgave at overbevise casterne om, du har det, der skal til for at få en plads på ’Paradise Hotel’.

For at deltage skal du sende en video af max 30 sekunders varighed til Ekstra Bladet. Videoen skal være optaget horisontalt og være af god kvalitet. Du skal være klædt, som var du i den mexicanske hede, og så skal du ikke mindst foretage dig noget sjovt eller bemærkelsesværdigt, som viser, hvorfor netop du skal være Ekstra Bladets repræsentant til den endelige casting.

'Paradise Hotel' optages over flere måneder i efteråret/vinteren 2015 og sendes til næste år. Du skal være single og mindst 18 år for at komme i betragtning, og sammen med videoen til Ekstra Bladet, skal du medsende dit navn, din alder, telefonnummer, en kort beskrivelse af hvad du laver, samt et godt billede.

Klar til rejse med ren luksus
Personen, der vinder en plads i slut-castingen, vil blive kåret af Ekstra Bladet i slutningen af september. Men det er produktionsselskabet Mastiff, der foretager den endelige udvælgelse af deltagere til 'Paradise Hotel' i slut-castingen. Derfor har Ekstra Bladet ikke indflydelse på, om du bliver valgt til programmet - kun at du får chancen blandt de allersidste. Castingen finder sted i starten af oktober.

Skulle du være heldig at blive valgt til at tage af sted til Mexico, så skal du være klar til at tage af sted på en rejse, der er fyldt med luksus, drama, intriger, fest, kærlighed og en masse fede oplevelser, og så skal du selvfølgelig være klar til at blive filmet 24 timer i døgnet.

SÅDAN GØR DU:

Du skal oploade en video via wetransfer. Tryk på add file og upload din video og dit billede. I feltet 'friend's email' skriver du mako@eb.dk, og i message-feltet skriver du dit fulde navn, alder, telefonnummer og din beskæftigelse.

Deadline er søndag den 20. september klokken 18.