Vild med dans-chef færdig på TV2

TV2's underholdningschef Gitte Madsen er helt uventet stoppet på kanalen

TV2's underholdningschef Gitte Madsen stopper uventet på TV2.(Foto: Mogens Flindt?
TV2's underholdningschef Gitte Madsen stopper uventet på TV2.(Foto: Mogens Flindt?

TV2's underholdsningschef Gitte Madsen har været med i kulisserne lige siden den første udgave af Vild med Dans for ni år siden. Men nu er det slut. TV2 bekræfter nemlig overfor Ekstra Bladet, at Gitte Madsen stopper som underholdningschef.

Gitte Madsen har ellers været chef for store underholdnings-slagskibe som 'Hvem vil være millionær', 'Toppen af Poppen' , 'Vild med Dans', 'Live fra Bremen' og 'Dagens Mand'. Men nu stopper den 50-årige Gitte Madsen altså helt uventet på kanalen.

Det er sket med god ro og orden
- Vi er i god ro og orden blevet enige med Gitte Madsen om, at vores veje skilles, og at andre kræfter skal overtage det fremtidige arbejde for området, siger kanalchef Lotte Lindegaard og tilføjer:

- Vi har haft målrettet fokus på først fakta-stoffet, dokumentarstoffet og livsstilsstoffet i hele det strategiske fokus, der har været i forhold til hovedkanalen. Nu er turen kommet til underholdningsprogrammerne.

Er det en fyring?

- Det er noget, vi er blevet enige med Gitte om: At andre kræfter skal overtage. Gitte har ydet en solid indsats i 13 år på TV2 med ’Vild med dans’ som kronen på værket. Så hun har gjort et stort stykke arbejde.

Hvad ligger til grund for beslutningen?

- Jeg kan ikke sige andet, end at vi kigger på underholdningsområdet. Og der er vi enige med Gitte om, at andre kræfter skal overtage, siger hun. 

Hun forfølger sine mål
Dansebossen Gitte Madsen er ellers ikke sådan lige at knække nakken på. Det har formand for partiet Alternativet, Uffe Elbæk, tidligere fortalt Ekstra Bladet.

- Hun forfølger sine mål, og hun står på mål for de beslutninger, hun tager, siger tidligere kulturminister Uffe Elbæk om underholdningschefen.

Han arbejdede sammen med hende op gennem 1990'erne i ledelsen først for den århusianske kulturorganisation Frontløberne og derefter på uddannelsesinstitutionen KaosPiloterne, der blandt andet underviser unge mennesker i fag som projektledelse, forretningsudvikling og kommunikation.

- Hun arbejder meget energisk og passioneret, og så knokler hun. Jeg forestiller mig, at hun stadig i dag aldrig er den, der går først hjem, tilføjer han.

Hun har temperament
Vild med dans-værten Claus Elming har også tidligere fortalt følgende til Ekstra Bladet om Gitte Madsen, som han sætter stor pris på:

- Jeg sætter stor pris på Gitte Madsen både som chef og som menneske.

Claus Elming lægger dog ikke skjul på, at hun ved, hvor skabet skal stå.

- Hun har bestemt temperament. Hun forstår at sige tingene, så hun ikke træder nogen over tæerne; men man er samtidig ikke i tvivl om, hvad der bliver ment. Hun kan sgu godt sætte trumf på, hvis det skal være, siger han.

Nu er det dog slut med at sætte trumf på for Gitte Madsen.

Gitte Madsen: Det er tiden til noget andet
Ekstra Bladet har uden held forsøgt at få en kommentar fra Gitte Madsen. Til tv2.dk siger hun:

- Jeg er så stolt af TV 2 og det arbejde, jeg har været en del af i 13 år. Derfor respekterer jeg også fuldt ud - og er faktisk enig i - at det nu er tiden til, at der sker noget andet. For underholdningen på TV 2, såvel som for mig personligt. Det glæder jeg mig til at komme i gang med.

37 kommentarer
Vis kommentarer