'Vild med dans'-deltager måtte på hospitalet inden showet

Nydanser og skuespiller Laura Bach måtte fredag en tur på hospitalet inden aftenens 'Vild med dans'

Laura Bach og dansepartner Michael Olesen klarede sig igennem en salsa i aftenens program. Foto: Mogens Flindt
Laura Bach og dansepartner Michael Olesen klarede sig igennem en salsa i aftenens program. Foto: Mogens Flindt
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Der blev givet en masse rosende ord til skuespiller Laura Bach og dansepartner Michael Olesen for deres flirtende salsa.

Men hvad seerne og publikum ikke vidste var, at 37-årige Laura Bach tidligere i dag måtte en tur forbi hospitalet. Nydanseren har nemlig haft smerter i sin ene hofte de seneste dage, og i aften var smerten altså så slem, at hun frygtede, at hun ikke kunne komme på gulvet.

Men det var ikke noget, der var til at se, da de to svingede hofterne rundt på dansegulvet fredag aften.

Laura Bach lavede vilde bevægelser på gulvet i aftes. At hun var i smerter var der ingen, der opdagede. Foto: Mogens Flindt
Laura Bach lavede vilde bevægelser på gulvet i aftes. At hun var i smerter var der ingen, der opdagede. Foto: Mogens Flindt

Bookmakere: De ryger som de næste i 'Vild med Dans'

Specielt dommer Jens Werner var imponeret over nydanserens præsentation på gulvet.

- Når man kan gå igennem de forskellige filtre hos mig, når jeg kigger efter eventuelle fejl, så betyder det, ja undskyld, at jeg siger det, det er dygtigt! Fantastisk, lød det fra Jens Werner.

- Hele din dans, din koordination. Jeg er, jeg vil ikke sige på røven, men på maven, over, hvordan du koordinerer din dans. Du er super koordineret, og det er jeg tosset med, fortalte Nikolaj Hübbe, der også var imponeret over salsaen.

Men tidligere i dag måtte skuespilleren på hospitalet på og få to blokader på grund af de voldsomme smerter. Så en hurtig tur forbi et par læger fik sørget for, at Laura Bach alligevel fik lov at vise sin dans frem på gulvet.

- Jeg er bare så hamrende taknemmelig for, at der var nogle dygtige mennesker, der kunne hjælpe mig, så jeg kunne komme på gulvet i aften. For det er så hamrende sjovt, lød det fra nydanseren lige efter dansen.

Parret scorede samlet 17 point fra dommerne for deres salsa.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind