Vild med dans: Sådan kæmper de sig videre

Folketingspolitikeren Rasmus Jarlov og skuespilleren Sami Darr scorede færrest point i den første show af 'Vild med dans'

John Faxe Jensen og partner Karina Frimodt klarede sig godt gennem første program. (Foto: Mogens Flindt)
John Faxe Jensen og partner Karina Frimodt klarede sig godt gennem første program. (Foto: Mogens Flindt)

Fredag aften blev den tolvte sæson af 'Vild med dans' skudt i gang. Den stod på chachacha og vals, og flere par høstede flotte ord og høje point fra de fire dommere.

Ena og Thomas er levende beviser på at rundt er smukt

Der var dog også nogle, der kom mindre heldigt fra start. Den konservative folketingspolitiker Rasmus Jarlov og partneren Mille Funk fik sammenlagt fire point af dommerne.

- Det var meget nervepirrende at stå på dansegulvet, og vi må jo nok erkende, at det ikke gik så godt. Det kunne vi have gjort bedre, siger Rasmus Jarlov efter danseshowet.

For både 'Tomgang'-skuespilleren Sami Darr og partneren Patricia Tjørnelund var det første gang, at de stod på 'Vild med dans'-scenen. Parret måtte dog også tage til takke med fire point fra dommerne efter den første dans.

- Jeg havde ikke set den komme, at vi kun fik dårlige point, men jeg gør mit bedste, og så håber jeg, at det kun går fremad herfra. Det var en underlig oplevelse, og det føltes som om, at jeg allerede var stemt ud, siger Sami Darr.

En kæmpe i Vild med dans

Traditionen tro kom ingen af de 12 par i omdans i premiereshowet, og det er først i næste uge, at et par må forlade danseshowet. Pointene overføres til næste fredag, så de to par skal kæmpe ekstra hårdt næste gang.

- Vi må bare træne og blive bedre, og så må jeg grine lidt af mig selv. Jeg tror, at det er vigtigt, at det næste gang ikke bare er godt i træningslokalet, men at det sidder fuldstændigt på rygraden, så nervøsiteten ikke spiller ind, siger Rasmus Jarlov.

Sami Darr og Patricia Tjørnelund er enige i, at der skal kæmpes lidt ekstra næste fredag, men skuespilleren er også glad for, hvad han har nået indtil videre.

- Vi skal bare træne hårdt. Patricia skulle starte helt fra bunden med mig. Jeg kunne slet ikke høre takter før, så det har været en kæmpe opgave for hende. Jeg er ret stolt allerede, selvom vi ikke fik så mange point, siger han.

Begge par fortæller, at de vil være enormt ærgerlige, hvis deres 'Vild med dans'-eventyr allerede slutter i næste uge.

- Vi vil være kede af det, hvis vi ryger ud. Det er mest fordi, at vi har det så sjovt, og jeg vil savne at træne med Mille. Vi gør, hvad vi kan frem til næste uge, siger Rasmus Jarlov.

Næste fredag ryger det første par ud af danseprogrammet.

Rasmus Jarlov tigger vennerne om Vild med dans-stemmer