Annonce:
Annonce:

'Vild med dans'-Sarah: Grimt fald under træning

I Syrien hepper familien på Sarah i 'Vild med dans'. Det gør de også på Færøerne, når hun i aften danser rumba

Nu til dags i Syrien går det ikke at føre sig frem i bikini eller små latinkjoler. Der er ikke 'Vild med dans' i det krigshærgede land, så familien må se Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard på video. Foto: Anthon Unger
Nu til dags i Syrien går det ikke at føre sig frem i bikini eller små latinkjoler. Der er ikke 'Vild med dans' i det krigshærgede land, så familien må se Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard på video. Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Sarah Mahfoud har været i slagsmål - bogstavelig talt - både som karate-kæmper og som bokser - uden at der er sket noget, men i uges løb, hvor den 27-årige bokser og hendes ’Vild med dans’-partner, Morten Kjeldgaard har trænet rumba, var det lige ved at gå helt galt.

Kæmpekrise i 'Vild med dans'-træning

- Vi skvattede over hinandens ben, og Morten faldt ned oven på mit knæ. Det gjorde vildt ondt og først blev vi bekymrede, for den slags kan gå rigtig galt. Men heldigvis er det hele bare endt med et blåt mærke.


Sarah taler færøsk og forstår arabisk. Vigdis og Mohammad taler begge dansk, og Morten er bare tilfreds med, at hans partner kan danse. Foto: Stine Tisvilde

Annonce:

Ekstra Bladet har sat Sarah, Morten og hendes forældre stævne for at finde ud af, hvordan det kolde Nordatlanten og det brændhede Mellemøsten kan lave en ung kvinde, der danser lige så godt på kanvassen som på paketten.

- Sarah ligner sin far. Selv om det er mig, der kommer nordfra, har jeg et nærmest vulkansk temperament i forhold til min mand fra Syrien. Sarah og Mohammad skal trykkes meget, før de eksploderer. Sarah er tålmodig, stædig og udholdende. Det er hendes styrker, forklarer Vigdis, som er færing.

Vild med dans: Mortens vilde hævn over Sarah

- Jeg har altid tænkt, at Sarah skulle drive det vidt inden for kung fu og karate. Nu er jeg en ældre mand, men  jeg har selv haft sort bælte, og min datter havde talentet. I stedet blev det boksning, og også her er hun en slider. Selv når hun har mødt en modstander, der objektivt set er hende overlegen, formår hun ofte at vinde. Jeg ved det, for jeg har set omkring 99 procent af hendes kampe. Mit håb er, at hun kan bruge den samme kampånd i ’Vild med dans’, griner Mohammed Mahfoud.

Annonce:


Mohammad Mahfoud håber, at Sarah tager sin kampånnd med på dansegulvet i 'Vild Med dans'. Foto: Privat

Forældrene er stolte af deres drengepige og morer sig over, at hun også har hang til flæser og fine skørter.

- Både på Færøerne og i Syrien følger de med i hendes dans. Jeg sender videoklip til familien og vennerne i Syrien, for de kan jo ikke se TV2, fortæller Mohammad, som er et kendt ansigt i Nordsjælland, hvor familien har deres køreskole. Af samme grund får han mange kommentarer om Sarahs indsats både i Borgerservice og rundt om på tankstationerne.

'Bedrag'-bokser: Flot af Sarah i 'Vild med dans'

Begge Sarahs forældre er hver især meget nationale i forhold til deres hjemlande. Men religion er aldrig oppe til diskussion.

Annonce:

- Jeg er døbt og tror på noget guddommeligt. Men religion som sådan er noget menneskeskabt, så det forholder jeg mig ikke til. Mohammad er født som muslim og vores tre børn er navngivet. Hvis de selv følger trang til at blive enten kristne eller muslimer, må det være deres egen afgørelse, erklærer Vigdis.

Parret traf hinanden i Frankrig, hvor Mohammad læste medicin og Vigdis fransk, men ingen af dem fik forkromede eksamener, for de giftede sig og flyttede til Færøerne. Senere bosatte de sig i Danmarks - sådan midt imellem Syrien og Nordatlanten.


Morten Kjeldgaard og Sarah Mahfoud med de stolte  forældre, Vigdis og Mohammad. Foto: Stine Tisvilde

- Siden min ungdom  har jeg været bidt af håndbold, og det troede jeg, at Sarah også ville kunne lide. Men det var slet ikke noget for hende, og vores søn, Allan, er nærmest ’født bokser’, mens vores tredje barn, Heidi, slet ikke gider konkurrencesport. Hun er i stedet den akademiske type, så hun læser til læge, griner moren.

Vild med dans-darling: Jeg elsker mit arbejde som sosu

Annonce:

At sidde stille med et langt universitets-studie foran sig er nok ikke Sarahs spidskompetence. Hun er fighteren, der kæmper sig fra score til score, og heldigvis for både hende selv og omgivelserne vinder hun tit.

- Jeg kan ikke tåle at tabe. Jeg knalder helt ud. Hvis jeg har tabt en kamp, løber jeg ud på toiletter, låser mig inde og tuder i vilden sky. Jeg bliver så gal på mig selv over, at jeg ikke kunne gøre det bedre. Jeg kan slet ikke rumme, hvis jeg ikke  selv mener, at jeg har gjort det godt nok, smiler Sarah, mens Morten kigger forbløffet på sin partner.

- Det kan jeg slet ikke forestille mig. Du er så velafbalanceret og tjekket, når vi danser, mener han.

- Så skal du bare se mig, hvis vi ryger ud af ’Vild med dans’. Så kommer tårerne - og vreden, siger Sarah med et seriøst blink i øjet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: