X Factor: Fan-hysteri for Citybois

Gentofte-drengene var de eneste, pigerne interesserede sig for ved autograf-seance med de tilbageværende deltagere

Se, hvordan det gik for sig, da X Factor-stjernerne indtog Fisketorvet

Tålmodigheden begyndte at slippe op i samme øjeblik, det annoncerede var overskredet.

'Cityboys', 'Citybois', lød det taktfast ved 12.15-tiden i Fisketorvet i København, hvor de tilbageværende X Factor-deltagere - plus Tannaz, der røg ud i aftes - skulle skrive autografer til de fremmødte.

Og dem var der en hulens masse af. I hundredevis stod små-piger og teenage-tøser på rad og række og  var ved at være trætte af at vente.

Så kom de efter først at have været i City 2 til en lignende seance:

Øredøvende jubel
Islændigen Jógvan, Baraa, der reddede livet i aftes, Tannaz, Ivarsson, Bang & Neumann - og så alles yndlinge - i hvert fald dem i Fisketorvet - Anton og Thor, to Gentofte-drenge, som at dømme efter stemningen er klar til at gå både One Direction og Take That - med eller uden Robbie Williams - i bedene.

En øredøvende jubel brød løs, og det var nærmest kun Citybois-drengene, pigerne - og det var piger 99,99 procent af dem - var interesserede i.

Anton og Thor var dagens midtpunkt.
Anton og Thor var dagens midtpunkt.

Først kram og selfie, så autograf.
Først kram og selfie, så autograf.

Stemningen var høj i Fisketorvet.
Stemningen var høj i Fisketorvet.
 

Mens de andre deltagere i fred og ro kunne skrive autografer, var det en hel anden sag, når fans'ene nåede frem til Thor og Antons del af langbordet.

TV TV: Blachman: Ikke min opgave at sende Tannaz hjem

Tannaz. (Foto: Mogens Flindt) TV Remee smed grådkvalt Tannaz ud af X Factor

Anthon og Thor fik blandede ord med på vejen fra dommerne. (Foto: Mogens Flindt) TV Remee til Citybois: I har en infantil vokal

Så skulle der krammes og fotograferes, og når pigerne havde fået deres autografer, var de så opkørte over mødet, at de slet ikke kunne styre sig.

Tårerne fik frit løb, og deres dag og sandsynligvis de næste mange uger - var reddet.

Remee måtte vælge mellem Baraa og Tannaz. (Foto: Mogens Flindt)
Remee måtte vælge mellem Baraa og Tannaz. (Foto: Mogens Flindt)
 

Syndfald af tårer
Det kunne ligne, at årets X Factor allerede er afgjort. Kommer Citybois i finalen, er det svært at tro, at nogle andre vil kunne mønstre tilstrækkeligt mange sms-stemmer til at kunne true dem.

Arrangementet fulgte efter en uhyre dramatisk fredag aften, hvor Remee blev overladt at vælge mellem to af sine egne deltagere, Tannaz og Baraa. han stemte Tannaz ud - og det førte et syndflod af tårer med sig blandt stort set samtlige deltagere.

X Factor-chef, Jan Lagermand Lundme, fortæller Ekstra Bladet, at produceren havde anmodet kamera-folkene om at finde noget andet at vise end grædende unge mennesker efter afgørelsen.

- Men hvor skulle de rette kameraet hen? Der var tårer overalt, griner Lagermand Lundme ganske tilfreds.

 

31 kommentarer
Vis kommentarer