X Factor-Lina: Var bange for deltagere

Lina Rafn afslører, at hun under dette års auditions til 'X Factor' decideret har været bange for nogle af deltagerne

Lina Rafn fortæller, at hun har været udsat for nogle situationer under auditions, som ikke har været særlig rare. (Foto: Anthon Unger)
Lina Rafn fortæller, at hun har været udsat for nogle situationer under auditions, som ikke har været særlig rare. (Foto: Anthon Unger)

Ottende sæson af X Factor er lige på trapperne.

Og ifølge den kvindelige dommer Lina Rafn, der fredag efter fredag skal sidde mellem Blachman og Remee, kan vi igen i år forvente auditions, der både vil resultere i latterkrampe og gåsehud.

'X Factor'-stemplet kan muligvis være en hæmsko, når det kommer til at vise sig langtidsholdbar i underholdningsbranchen. (Fotocollage: Mogens Flindt, Linda Johansen, Tariq Mikkel Khan, Jonas Olufson) TV X Factor-vinderne får et rødt kryds i panden

Men faktisk har den rutinerede dommer også været udsat for nogle situationer i forbindelse med sin tjans i år, der ikke har været særlig rare.

- Der har været nogle rigtig ubehagelige situationer, hvor folk har forsøgt at være sjove, men hvor det var så usjovt, at jeg ikke kunne være i min egen krop og overvejede at gribe ind. Nogle gange har jeg været decideret bange, siger Lina Rafn og fortsætter:

- Jeg har været bange på grund af usikkerhed over, hvad det var for et menneske, der stod over for mig, og hvad personen kunne finde på, fortæller hun.

Underholdning Remee forsvarer X Factor: Det ER relevant

Ubehagelige oplevelser
Selv om Infernal-sangerinden har siddet i dommerstolen hele tre gange før og har prøvet lidt af hvert, har det alligevel sat markante spor hos hende.

- Den følelse har jeg ikke haft så tit, men det har jeg haft i år, hvor jeg ikke har vidst, hvad der ville ske, og det har ikke været rart, siger Lina Rafn.

DR's Underholdningschef Jan Lagermand Lundme har præsenteret denne sæson af 'X Factor' som 'det endelige opgør'. Alle tre dommere har nemlig vundet én gang hver.

Remee løb med sejren med Martin i første sæson, Lina Rafn vandt anden sæson med Linda Andrews og Blachman vandt endelig i sidste sæson med gruppen Anthony Jasmin.

(Fotocollage: Mogens Flindt, Linda Johansen, Tariq Mikkel Khan, Jonas Olufson) Underholdning Det laver X Factor-vinderne nu

Og det var da også på tide, at den skaldede dommer vandt. Han har nemlig indtil sin sejr været dommer i alle sæsoner på nær én enkelt.

Du kan se første afsnit af ottende sæson af 'X Factor' 2. januar kl. 20.00 på DR1.

Lina Rafn med sin deltager Linda Andrews, der vandt i anden sæson af 'X Factor'. Alien Beat Club kom på anden pladsen og Mohamed Ali tog tredjepladsen. (Foto: Martin Rosenauer)
Lina Rafn med sin deltager Linda Andrews, der vandt i anden sæson af 'X Factor'. Alien Beat Club kom på anden pladsen og Mohamed Ali tog tredjepladsen. (Foto: Martin Rosenauer)
 

1 af 3 Thomas Blachman har været med i alle sæsoner af 'X Factor' på nær én. Han har dog kun vundet en enkelt gang - nemlig sidste år med gruppen Anthony Jasmin. (Foto: Anthon Unger)
2 af 3 Remee vandt allerførste sæson med den unge dreng Martin. Han solgte ifølge Remee over 100.000 plader, og er dermed den vinder, der har solgt suverænt mest. (Foto: Anthon Unger)
3 af 3 Lina Rafn fortæller, at hun har været udsat for nogle situationer under auditions, som ikke har været særlig rare. (Foto: Anthon Unger)
0 kommentarer
Vis kommentarer