X Factor: Nu med fnisende 'City Girls'

De to 17-årige sangerinder Emmeli og Ida er ifølge X Factor-dommerne både fjantede, fnisende, charmerende og irriterende

X Factor: Nu med fnisende 'City Girls'

Her kan du møde City Girls. (Video: Mogens Flindt)

Da Citybois-duoen  i sidste sæson af X Factor lavede deres første audition, gik de direkte i hjerterne på både tv-seerne og X Factor-dommerne ved hjælp af deres drengede provokerende charme. Her til eftermiddags blev de berømte drenge så efterfulgt af en ny kvindelig duo, der lavede audition for den kommende sæson af X Factor under navnet City Girls. Og dem vil man heller ikke glemme lige med det samme.

Den nye X Factor-dommer får det svært

Mærkværdig rap-sang
Men en mærkværdig rap-agtig sang skilte City Girls sig straks ud fra alle andre. Og de blev efterfølgende af X Factor-dommerne både kaldt fjantede, fnisende, charmerende og irriterende.

De 17-årige Emmeli og Ida går til daglig i 2 g på Rysensteens Gymnasium i København. De har gennem længere tid trænet deres X Factor-nummer på en bro i Bagsværd Sø.

Ny 'X Factor'-dommers chokafsløring: Jeg elsker musik

Grinende klovne
Efter deres audition lød det fra Blachman:

- I er også to grinende klovne, der når i sidder der hjemme og kigger ind i spejlet, så spørger spejlet: Hvem er i? Og i  kan ikke svare på det. Så der er også en tristesse over jer. Et mørke bag facaden. Har jeg ret?

- Vi forstår ikke rigtigt, hvad du siger, sagde pigerne i munden på hinanden.

- Nej det gør i ikke. Og alene det faktum, vidner om, at jeg er forkert på den. I er bare som i er, sagde Blachman.

Highschool-grassat
Remee var også lamslået over den mærkværdige anderledes energi fra City Girls:

-  I minder om en amerikansk highschool-film, der er gået fuldstændigt grassat. Jeg kan ikke kunstnerisk se noget som helst i jeres præstation. Men jeres energi er så fuldstændigt langt ude i forhold til  alt andet. Så hvis X Factor på et tidspunkt går i stå, så vil i holde programmet i live lidt endnu, sagde Remee, og Mette Lindberg tilføjede:

- I vil være gode til at løfte os op, når vi bliver trætte.

I synger bedre end Citybois
Blachman sluttede i øvrigt af med følgende bemærkning:

- Jeg ved ikke, hvor opløftet i bliver af det her. Men i sang altså bedre end Citybois ved deres første audition. Men det siger heller ikke særlig meget.

City Girls sluttede i øvrigt af med at stille Blachman et provokerende spørgsmål: Er du genetisk skaldet?

Læs her, hvad Blacman svarede:

Blachman: En mands hoved er som en kvindes røv