TV2-deltager: - Jeg var nærmest chokeret

Ægteparret Lars og Ulla Gjedde, der er medvirkende i 'Først til verdens ende', var overraskede over deres tidlige exit

Ægteparret Ulla og Lars, der er medvirkende i TV2-programmet ' Først til verdens ende'. Foto:Strong Productions/TV 2.
Ægteparret Ulla og Lars, der er medvirkende i TV2-programmet ' Først til verdens ende'. Foto:Strong Productions/TV 2.

Lars og Ulla Gjedde, der er medvirkende i TV2-programmet 'Først til verdens ende', var det første par, der måtte forlade konkurrencen om at nå først til Singapore og vinde 250.000 kroner.

De havde begge håbet og regnet med en 50 dages lang rejse, der skulle styrke forholdet og samværet. Derfor blev de meget overraskede over, at de allerede efter ti dage måtte rejse tomhændet hjem til Danmark.

'Først til verdens ende'-deltager: - Jeg er meget mere end en diagnose

Inden de fem par tog afsted på rejsen, var de ifølge ægteparret ikke blevet gjort opmærksomme på, at de kunne ryge så tidligt hjem i konkurrencen.

- Vi vidste, at der var nogle, der ville komme sidst og blive skilt ud, men at det skete efter en uge, det kom totalt bag på os og de andre par. Vi var virkelig overraskede, jeg var nærmest chokeret, siger Ulla Gjedde og forsætter:

- Vi har allesammen sat gang i alt muligt herhjemme for, at hverdagen kunne køre, imens vi var væk. Vi var lidt uforstående overfor, at det skulle ske allerede.

Lars og Ulla på vej mod nye eventyr i programmet 'Først til verdens ende'. Foto: Strong Productions/TV 2.
Lars og Ulla på vej mod nye eventyr i programmet 'Først til verdens ende'. Foto: Strong Productions/TV 2.
 

Vi tog den forkerte rute
Selvom parret var overraskede over, at de skulle forlade konkurrencen efter kun ti dage, måtte de indstille sig mentalt på, at der var mulighed for, at de kunne blive det første par, der skulle forlade konkurrencen.

- Vi valgte den forkerte rute, vi skulle ikke have taget over balkanlandene. Vi havde set på kortet, at det var en mulighed. Vi kunne dog ikke se, at der ikke gik direkte forbindelser uden at køre gennem Serbien, hvilket vi ikke måtte for TV2, siger Ulla Gjedde.

- Det endte med at være 'name of the game'. Det var ærgerligt, men det var jo ens for os alle. Vi indså dog hurtigt, at det ikke var en konkurrence mod fire par, men kun mod det ene par, der rejse samme rute som os, siger Lars Gjedde.

Mødes af fordomme: - Det preller af

Der er stadigvæk fuld fart på
Rejsen skulle give ægteparret mere tiltrængt tid sammen, da Lars Gjedde arbejder gennemsnitlig 60 timer om ugen.

Efter de er kommet hjem fra rejsen, er de dog hurtigt kommet tilbage til hverdagens normale rammer.

- Der er fuld fart på, så det har ikke ændret sig nævneværdigt. De ti dage, vi endte med at være afsted rykker ingenting. Det havde det gjort, hvis vi havde været afsted i 50 dage, siger Lars Gjedde.

- Mit mål med rejsen var jo netop, at vi skulle have den tid sammen, som vi et sted var blevet lovet. Vi vidste godt, det var et udviklingsløb. Så kan det diskuteres, om det var et kapløb. Der kan folk jo ikke bare ryge ud, siger Ulla Gjedde.

Lars og Ulla. Foto: Heidi Lundsgaard/TV 2
Lars og Ulla. Foto: Heidi Lundsgaard/TV 2
 

'Først til verdens ende' sendes tirsdag på TV2 klokken 20:00.