TV2-deltager skadet: Fik punkteret lunge under optagelser

En øvelse i programmet 'Korpset' fik store konsekvenser for 32-årige Thomas Østergaard Madsen

Deltagelsen i TV2-programmet har kostet en punkteret lunge. Foto: TV2
Deltagelsen i TV2-programmet har kostet en punkteret lunge. Foto: TV2

TV2 sender netop nu anden sæson af programmet 'Korpset - gjort af det rette stof', hvor man følger 30 danskeres forsøg på at træne og leve som en elitesoldat.

I løbet af programmerne, der bliver sendt onsdage på TV2, oplever man de 30 civile prøve kræfter med et specialdesignet træningskursus, der er baseret på elitesoldaternes egne erfaringer.

Kurset tilrettelægges af de fire tidligere jægersoldater Thomas Rathsack, Erik B. Jørgensen, Rune Danielsen og Magnus Hansson.

At det er hårdt at medvirke - også selvom deltagerne er i god fysisk form - er der ingen tvivl om, men andet afsnit endte dog med at få større konsekvenser end først ventet for Thomas Østergaard Madsen, aspirant nummer 29.

Det skriver tv2.dk.

I programmet, der sendes onsdag 7. februar, ender en øvelse nemlig med en punkteret lunge.

I alt 30 veltrænede danskere dyster om at være gjort af det rette stof i programmet 'Korpset'. Foto: Lars E. Andreasen/TV 2
I alt 30 veltrænede danskere dyster om at være gjort af det rette stof i programmet 'Korpset'. Foto: Lars E. Andreasen/TV 2
 

Polina Bambi arbejder i dag som selvstændig personlig træner. Foto: TV2 Film, tv & radio Polina kvittede 'Korpset' på TV2: - Jeg kunne ikke klare mere

De medvirkende skulle i afsnittet igennem øvelsen 'død mur forlæns', hvor de skulle kravle fem meter op på en lastbil og lade sig falde forlæns ned i vandet. Undervejs skulle de gøre sig stive som et bræt og derefter ramme vandet med hovedet først.

Men noget gik galt, da det blev Thomas Østergaard Madsens tur. Hans krop begyndte at rotere.

- Jeg er den første af os, der springer, så jeg har ikke luret teknikken ordentligt. Jeg får nærmest bremset lidt undervejs, så jeg roterer, forklarer han til TV2.

Han rammer vandet med ryggen, og det får store konsekvenser. Programmets læge Anders Damm-Hejmdal får mistanke om, at den 32-årige aspirant har fået punkteret lungen.

- Han har fået et kraftigt slag mod brystvæggen bagfra, og han har åndenød, når han belaster sig, og hoster blod, så det gør, at man skal være mistænksom, forklarer Anders Damm-Hejmdal, der sender Thomas på hospitalet, hvor han kommer i behandling.

Du kan se 'Korpset' onsdage klokken 20 på TV2.

Magnus Hansson i Afghanistan før natmission med kolleger fra Jægerkorpset. Foto: ’Altid fremad’ Krimi Jægersoldat blev misbruger og kriminel

 

 

21 kommentarer
Vis kommentarer