TV2 overrasker: Aldrig set før

I årets 'Vild med dans' kommer der for første gang nogensinde til at sidde fem i dommerpanelet

Over årene har adskillige skandaler udfoldet sig på hele Danmarks dansegulv. Her er et gensyn med seks af de mest spektakulære af slagsen. Fotos/Produktion: Ritzau Scanpix/Maya Westander

Når 'Vild med dans' har sæsonpremiere fredag 2. oktober på TV2, sidder der for første gang fem dommere klar til at bedømme de 12 par.

Både Anne Laxholm, Nikolaj Hübbe, Britt Bendixen, Jens Werner og Marianne Eihilt melder sig nemlig klar til at bedømme nydanserne i 17. sæson af programmet på dansk tv.

Britt Bendixen, der i sidste sæson ikke var med på grund af en hjerteoperation, er tilbage, og det samme er Marianne Eihilt, der passede Britt Bendixens plads.

Marianne Eihilt er igen med som dommer i 'Vild med dans'. Foto: Henrik Ohsten/TV2
Marianne Eihilt er igen med som dommer i 'Vild med dans'. Foto: Henrik Ohsten/TV2
 

Den nye konstellation vækker begejstring hos TV2's underholdningsredaktør, Thomas Richardt Strøbech.

- Var det ikke Mae West (skuespiller, red.), der sagde: 'For meget af det gode kan være vidunderligt'? Det er 'Vild med dans' i forvejen et levende bevis på, så det faktum, at Britt Bendixen er tilbage i topform, er fantastisk og behøver ikke at betyde, at vi så skal sende nogen hjem, siger Strøbech og fortsætter:

- Tværtimod er det helt i programmets ånd, at vi straks dækker op til én mere - selvfølgelig med afstand - så dommerbordets personligheder, der jo alle har været en del af 'Vild med dans'-familien i årevis, kan samles én gang for alle, siger han videre.

Hidsig opsang: - De må fucking stramme tøjlerne

Marianne Eihilt har forud for den nye sæson af 'Vild med dans' fortalt til Ekstra Bladet, at hun gerne ville være en del af 'Vild med dans' igen, men at hun ikke ønskede at tage pladsen fra Britt Bendixen, hvis hun blev klar til at vende tilbage.

- Jeg vil gerne være med igen, men jeg vil ikke tage Britts plads. Så hvis hun ikke er klar, vil jeg gerne tale med dem derhjemme om, om vi kan få hele praktikken til at fungere, sagde hun og fortsætter:

- Så nu må vi se, hvad Britt beslutter.

TV2 har dog altså fundet en løsning nu, hvor der er plads til dem begge.

Britt Bendixen er tilbage efter et sygdomsforløb. Foto: Henrik Ohsten/TV2
Britt Bendixen er tilbage efter et sygdomsforløb. Foto: Henrik Ohsten/TV2

Det siger de selv

Britt Bendixen: Har det godt igen

- Jeg glæder mig så meget til at vende tilbage til 'Vild med dans'. Jeg har fået det rigtig godt igen og føler mig stærk og godt tilpas ved at indtage dommerbordet på ny. Jeg har jo været væk i et år og fulgte med i sidste sæson som publikum, så jeg føler, at det er en helt ny begyndelse for mig, selvom jeg har siddet ved dommerbordet i 15 år. Det fantastiske med 'Vild med dans' er jo, at oplevelsen er forskellig hver eneste år, så jeg er simpelthen så spændt på at komme i gang. 

- Jeg glæder mig meget til at samarbejde med Marianne og sidde ved dommerbordet med hende for første gang. Vi har kendt hinanden i mange år, og jeg kan huske Marianne helt tilbage fra dengang, hun var turneringsdanser. Jeg har altid beundret hende - hun er en fantastisk dygtig danser og dansetræner og nu også en fantastisk dommer i 'Vild med dans'. Jeg blev glad og overrasket over, at der blev plads til os begge ved dommerbordet i år. Det er første gang nogensinde, at vi sidder fem ved dommerbordet - det bliver rigtig sjovt!

Marianne Eihilt: Meget beæret

- Jeg glæder mig meget til at være en del af dommerpanelet igen og er meget beæret over at få sådan en skøn opgave og en sæson mere. Det var en kæmpestor og rørende oplevelse sidste år, og jeg går meget ydmygt til opgaven, da jeg ved, hvor meget dansen og konkurrencen betyder for de 12 par.

- Jeg synes, det er super skønt, at vi alle fem skal være med i dommerpanelet i år, og at vi er så forskellige typer, som vi er. Britt er en ener, og jeg har savnet hendes store armbevægelser, skønne kommentarer og hyggelige væsen - og jeg er sikker på, at det kommer til at fungere super godt. Og så betyder det rigtig meget for mig, at jeg ikke er kommet til på bekostning af en anden dommer - det ville jeg have haft det utroligt svært med, da jeg synes, de alle gør det super godt.

Flere stemmer
Ifølge Thomas Richardt Strøbech vil det kun være en fordel, at der vil være flere dommere til at vurdere de 12 par.

- I år får vi flere stemmer at høre i konkurrencen som helhed, uden det går ud over hverken tempo eller humør. Dommerne bedømmer alle danse med karakterer, så ligesom i en ægte dansekonkurrence vil der nu være flere øjne til at bedømme den enkelte dans, siger underholdningsredaktøren og fortsætter:

- Det kan tilføre konkurrencen et ekstra lag uforudsigelighed og spænding, og de professionelle dansere har også alle reageret meget begejstrede på nyheden om et ekstra pointskilt i mixet, siger han videre.

Jubler: - Det er for vildt

Også Nikolaj Hübbe melder klar til dans. Foto: Henrik Ohsten/TV2
Også Nikolaj Hübbe melder klar til dans. Foto: Henrik Ohsten/TV2

Jens Werner er også igen i år at finde i dommerpanelet. Foto: Henrik Ohsten/TV2
Jens Werner er også igen i år at finde i dommerpanelet. Foto: Henrik Ohsten/TV2

Også Anne Laxholm melder klar til 'Vild med dans'. Foto: Henrik Ohsten/TV2
Også Anne Laxholm melder klar til 'Vild med dans'. Foto: Henrik Ohsten/TV2
 

Herunder kan du læse mere om årets 'Vild med dans'-par:

Her er alle parrene i 'Vild med dans'

'Vild med dans' har sæsonpremiere fredag 2. oktober klokken 20.00 på TV2 og TV2 PLAY. Ekstra Bladet dækker naturligvis hele sæsonen live her på ekstrabladet.dk.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.