TV2-par: Det så du ikke på tv

Laura Emilie Thomsen og Isse Dahir havde ingen håndværksmæssig erfaring, før de meldte sig til TV2-programmet 'Sommerdrømme'

Præmien til vinderparret i aftenens afsnit af 'Sommerdrømme' faldt på et tørt sted hos Laura Emilie Thomsen og Isse Dahir, som ikke før var løbet med sejren. Foto: Jørn Deleuran / TV 2
Præmien til vinderparret i aftenens afsnit af 'Sommerdrømme' faldt på et tørt sted hos Laura Emilie Thomsen og Isse Dahir, som ikke før var løbet med sejren. Foto: Jørn Deleuran / TV 2

De ekstra 10.000 kroner til byggematerialer og indretning vakte begejstring hos Laura Emilie Thomsen og Isse Dahir, da de løb med sejren i aftenens afsnit af 'Sommerdrømme' på TV2 for første gang i de foreløbigt seks udsendelser.

Afsnittets udfordring var to ekstra værelser i sommerhuset.

- Det faldt virkelig på et tørt sted, både fordi vi havde færrest penge, men når man lægger så meget energi, tid og arbejde i projektet, var det også virkelig vigtigt med anerkendelse, siger Laura Emilie Thomsen til Ekstra Bladet.

Laura Emilie Thomsen og Isse Dahir havde absolut ingen håndværksmæssig erfaring, inden de meldte sig til at lægge gulv og sætte hylder op for øjnene af hele tv-danmark.

Vært Pelle Emil Rex Hebsgaard og dommerne Camilla Kjems og Jacob Carlsson sammen med de fire deltagerpar. Foto: Jørn Deleuran/TV 2
Vært Pelle Emil Rex Hebsgaard og dommerne Camilla Kjems og Jacob Carlsson sammen med de fire deltagerpar. Foto: Jørn Deleuran/TV 2

Derfor gik byggeriet også hårdt ud over nattesøvnen.

- Noget af det, man ikke ser i tv, er, at aftenen inden dommerunden, der sover man slet ikke. Man kan selvfølgelig se på os, at vi er trætte, siger Isse Dahir.

I 'Sommerdrømme' dyster fire par i håndværkerfærdigheder, boligindretning og samarbejde, når de på seks uger skal nå i mål med at bygge det indvendige af et sommerhus i Hvide Sande.

Præmien til vinderparret er sommerhuset til en værdi af omkring to millioner kroner.

Sød hemmelighed: Skjulte graviditet under TV2-program

Kendte ikke værktøj
Den manglende erfaring med pensler og fliselægning var da også den største udfordring for parret, der til daglig bor sammen i en lejlighed på Christianshavn.

Meget værktøj vidste de slet ikke, hvordan de skulle bruge.

- Da vi lavede soveværelset den første uge, var vi faktisk klar til at smide håndklædet i ringen, fortæller Laura Emilie Thomsen.

Derfor kunne aftenens ros fra dommer Jacob Carlsson mærkes på motivationen.

Isse Dahir mener, at det var en ny strategi for arbejdet, som gjorde udslaget.

- Vi vinder jo først i det program, og jeg tror, at det, vi gør anderledes, er, at det er første gang, vi arbejder uafhængigt af hinanden. Vi havde pludselig fået nok selvtillid til, at vi kunne arbejde med hvert sit rum, og så havde vi mere tid til at finpudse detaljerne til sidst, siger han.

TV2-par i skænderi: - Det er ret privat

Nye sider
Kæresteparret, der begge er 25 år og kommer fra Holbæk, mener også, at det har været en gevinst for forholdet at medvirke i programmet.

- Det har været meget sundt, tror jeg. Vi har set nogle sider af hinanden, som vi ikke troede var der. Laura er blevet bedre til at sige 'pyt', fordi der ikke tid til at være uenige på samme måde, siger Isse Dahir.

- Vi har altid været gode til at kommunikere, men vi er kun blevet bedre til det. At man kan lykkes med at gå op og ned ad hinanden i seks uger, er en fantastisk følelse, siger Laura Emilie Thomsen.

Siden de seks uger har Isse Dahir og Laura Emilie Thomsen løbende haft kontakt med de andre deltagere og har blandt andre mødtes med søskendeparret Josefine og Katrine Vintov, som også bor i København.

'Sommerdrømme'

I 'Sommerdrømme' dyster fire par om at vinde det sommerhus i Hvide Sande, som de i programmet sætter i stand.

Alle par starter med en nybygget skal af et sommerhus, som de så skal gøre færdigt rum for rum.

Hver uge kåret en ugevinder, der får en fordel, når næste rum skal fikses.

De fire par har hver 310.000 kroner til deres byggeri.

Den endelige vinder af programmet vinder sommerhuset til en værdi af cirka to millioner kroner.