TV3-deltager: Derfor elsker jeg engangsknald

En ung speedwaykører tjekker ind på 'Paradise Hotel', og han foretrækker sex, hvor han hurtigt kan daffe hjem igen

Hør ham forklare sig i videoen. Video: Tariq Mikkel Khan

Det er lidt af en player, der tjekker ind på dit tv i aften, når 'Paradise Hotel' har premiere.

- Vi har ikke måttet sige noget om det, og det har været hemmeligt indtil nu, siger Lenny om forholdet til Najda. Men nu er det ude - de to er kærester. Foto: Anthon Unger Film, tv & radio Fest på Paradise: Her er de nye kærestepar

Her er speedwaykøreren Rasmus Jensen fra Holsted nemlig blandt deltagerne, og han fortæller i præsentationsvideoen for programmet, at han elsker one night stands.

- Jeg tror, det er taget lidt ude af kontekst. De ved, hvordan de fordrejer spørgsmålene, så det lyder bedst på fjernsyn, forsøger han først at undvige, da Ekstra Bladet møder ham på den røde løber til forpremieren.

Rasmus og Julie fra den nye sæson af 'Paradise Hotel'. Foto: ANTHON UNGER
Rasmus og Julie fra den nye sæson af 'Paradise Hotel'. Foto: ANTHON UNGER

Men den går ikke.

- Først siger du, at du godt kan lide one night stands, og så siger du efterfølgende, at engangsknald er sjove. Der er vel ikke så meget at misforstå?

- Nej nej, selvfølgelig er det da sjovt. Der er ikke så mange forpligtelser, og man kan hurtigt smutte, når man er færdig. Mange gange er det op ad bakke at skulle snakke med dem om morgenen. Så er det nemmere bare at køre (væk, red.), siger Rasmus Jensen.

Philip May er ejermanden af den friske tatovering. Foto: Mogens Flindt Danske kendte 'Paradise'-deltager får Danmarks (måske) dummeste tatovering

Se hele interviewet med Rasmus Jensen i videoen over artiklen.

12 kommentarer
Vis kommentarer