Annonce:
Annonce:

TV3 i kæmpe shitstorm efter 'fede'-program: - Vi kunne aldrig drømme om at lukke det ned!

TV3's nye satsning 'Min fede træner' er røget ud i en stor shitstorm. Seerne vil have programmet lukket ned

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

TV3's nye satsning 'Min fede træner' hvor fire kendte mennesker skal tage på, og efterfølgende tabe sig sammen med en almindelig, overvægtig dansker, har fået en hård medfart fra både eksperter og seere.

Mange hundrede danskere har på på TV3's Facebookside udtryk deres harme, hvor de kalder programmet 'klamt og usmageligt'. Derudover lægger mange folk vægt på, at TV3 udstiller overvægtige og 'fatshamer' - altså udskammer - overvægtige.

Mange seere vil have programmet lukket ned. Men det kommer ikke til at ske.

- Vi kunne aldrig drømme om at lukke programmet ned, siger programdirektøren for MTG, Kenneth Kristensen, til Ekstra Bladet.

Seere amok efter TV3-program: Luk programmet nu

Annonce:

Giv det en chance
TV3 er selv stolte og tilfredse med programmet. De er overraskede over, at reaktionerne har været så voldsomme fra seerne. Programdirektøren har et ønske om, at folk giver det en chance.

- Jeg synes, at det er overvældende at der har været så hårde kommentarer, selv før programmet overhovedet var blevet vist. I sidste ende handler det om at hjælpe en række mennesker og vores intention har aldrig været at støde nogen. Folk bør give det en chance først, siger Kenneth Kristensen til Ekstra Bladet.

Programdirektøren understreger dog, at de tager kritik og kommentarer til efterretning til fremtidig brug. Men de vil ikke ændre på 'Min fede træner', sådan som det ser ud nu.

Kira Eggers forsvarer udskældt program: Giv det nu en chance

Mascha Vangs sprogbrug
Det er særligt bloggeren Mascha Vang, som de fleste seere har stejlet over. Hun spiser toast med peanutbutter og smiler til kameraet mens hun siger  'tyksak in the making'.

I programmet siger hun, at hun ikke kan forstå, at svært overvægtige mennesker spilder deres liv. En udtalelse, som de fleste seere har set sig sure på.

- Jeg vil ikke kommentere på Maschas sprogbrug i programmet. Men jeg ved, at hun ikke har haft intention om at støde nogen, siger han.

Luk munden og let røven: Håber TV3 får de fastfood-fedes øjne op

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Røveri, narko og drabforsøg

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:
Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: