Udskyder kæmpefilm

Disney har udskudt en lang række store film - heriblandt den kommende 'Indiana Jones'-film med Mads Mikkelsen på rollelisten

Verden må vente til 2023 med at opleve Mads Mikkelsen i 'Indiana Jones'. Foto: Horst Galuschka/Ritzau Scanpix
Verden må vente til 2023 med at opleve Mads Mikkelsen i 'Indiana Jones'. Foto: Horst Galuschka/Ritzau Scanpix

Du kommer til at vente længere end først antaget, hvis du har glædet dig til en eller flere store film, som Disney i øjeblikket arbejder på. Det skriver flere medier - heriblandt Variety og Deadline.

Underholdningsgiganten har blandt andet udskudt den kommende 'Indiana Jones'-film, der bliver den femte i række af den populære filmserie.

Filmen med blandt andre Mads Mikkelsen på rollelisten skulle oprindeligt have haft premiere 29. juli 2022, men ifølge den nye kalender rammer den første verden 30. juni 2023 i stedet for. Dermed må man altså vente et ekstra år på at opleve danskeren over for Harrison Ford.

Ifølge Variety skyldes flytningen primært, at Harrison Ford kom til skade med sin skulder under optagelserne og derfor ikke kunne filme i en periode.

79-årige Harrison Ford indtager rollen som 'Indiana Jones' for femte gang. Foto: Richard Shotwell/Ritzau Scanpix
79-årige Harrison Ford indtager rollen som 'Indiana Jones' for femte gang. Foto: Richard Shotwell/Ritzau Scanpix
 

Flere film udskudt
Det er dog langt fra den eneste af Disneys kommende 2022-udgivelser, der bliver rykket. Det er dog ikke Harrison Fords skulders skyld.

I stedet er det ifølge Varietys kilder af forskellige produktionsmæssige årsager, der har skabt en domino-effekt, fordi flere af filmene hænger sammen.

Det oplyses nemlig, at 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' nu udgives 6. maj i stedet for 25. marts, 'Thor: Love and Thunder' flyttes fra 6. maj til 8. juli, og 'Black Panther: Wakanda Forever' får premiere 11. november. Den skulle oprindeligt allerede have været sendt 8. juli.

'The Marvels' har ikke fået en ny premieredato, men rykkes i stedet blot til tidligt i 2023, mens 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' lander 28. juli 2023 i stedet for 17. februar samme år.

Der er rigtig gode penge at tjene, hvis man er en succesfuld dansk skuespiller, som Mads Mikkelsen er. Det kan du læse mere mere om her.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær