Annonce:
Annonce:

Unik rekvisit fra 'Midt om natten' stjålet: - Den er uerstattelig

Tobias Nielsen efterlyser desperat en spiseseddel, som var med i filmen 'Midt om natten'

Tobias Nielsen med den forsvundne spiseseddel. Privatfoto
Tobias Nielsen med den forsvundne spiseseddel. Privatfoto
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Hvis du er fan af filmen 'Midt om natten', så har du måske lagt mærke til, at der foran Ove Sprogøes kiosk hænger en spiseseddel fra Ekstra Bladet med et billede af Poul Bundgaard med overskriften 'Fars Gris'. I filmen ser man den, umiddelbart efter at Kim Larsen har været i studiet og synge 'Fars Gris' til politikeren Kaj Buhmann (Poul Bundgaard).

Netop den spiseseddel, der kun er produceret i ganske få eksemplarer til filmen, har indtil for ganske nylig boet hjemme hos 21-årige Tobias Nielsen i Nordjylland.

Men da han for få måneder siden flyttede til København, mistede han spisesedlen. Det har nu fået ham til at efterlyse den på Facebook.

Lange fingre
Til Ekstra Bladet fortæller Tobias Nielsen, at han mistede spisesedlen efter et kort øjebliks uopmærksomhed i forbindelse med flytningen.

Annonce:

- Vi var i gang med at flytte tingene op i min lejlighed, og imens vi gør det, står der en del ting nede i vores gård ved Gammel Kongevej. Jeg opdager så pludselig, at spisesedlen er forsvundet. Først tænke jeg, at jeg måske allerede har taget den med op i lejligheden, men der var den ikke. Så jeg konstaterede rimelig hurtigt, at der nok var en, der havde haft lange fingre, siger han.

Da det gik op for ham, at han havde mistet spisesedlen, satte han derfor alle sejl ind i håbet på at finde den.

Gasolin'-legende efterlyser Larsens stjålne guitar

- Jeg havde taget en taxa med mine ting hen til lejligheden, så jeg ringede til taxaselskabet og fik dem til at undersøge, om jeg kunne have glemt den der. Men de havde ikke fået indleveret noget. Derudover har jeg været i kontakt med hittegods, og jeg har også meldt den efterlyst på Politigården, men indtil videre er den ikke dukket op, siger Tobias Nielsen, der ligeledes flere gange har henvendt sig til Ekstra Bladet.

Meget ærgerligt
Tobias Nielsen er meget ked af, at han har mistet spisesedlen. Den har nemlig en helt særlig betydning for ham.

Annonce:

- Det er bare skideærgerligt, for den betyder meget for mig rent kreativt. Jeg synes, at den udstråler håb, og samtidig er den jo uerstattelig. Af hvad jeg ved af, er der kun lavet det ene eksemplar, og på den måde er det jo et stykke danmarkshistorie, som jeg har mistet.

Derfor har han nu også valgt at bede offentligheden om hjælp til at finde spisesedlen.

Så du 'Midt om natten' i tv? Her er replikken han igen og igen konfronteres med

- Jeg har hængt sedler op i min opgang, hvor jeg har spurgt, om nogen har set den, men der er intet sket, så nu har jeg delt det på Facebook og håber, at det kan give noget, siger Tobias Nielsen.

- Jeg ved ikke, hvad spisesedlen er værd. Jeg har selv købt den af en fyr, der hedder Jesper, for noget tid siden. Men det er egentlig heller ikke pengene, der betyder noget. Den betyder meget for mig, og derfor vil jeg selvfølgelig gerne have den tilbage, så den kan komme op og hænge på sin plads i kontoret i min nye lejlighed, afslutter han.

Splittergal: Død Larsen smadrer alt!

Har du oplysninger om Tobias Nielsens spiseseddel, så kontakt Ekstra Bladet på sms 1224 eller mail 1224@eb.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: