Vender TV3's storsatsning tilbage? Se beviserne her

Meget tyder på, at Sarah Louise Christiansen, Janni Ree og de andre 'Forsidefruer' får endnu en sæson

Forsidefruerne fra sæson 1: Janni Ree, Amalie Szigethy, Sarah Louise Christiansen, Tina Lund og Gunnvør Virgarsdóttir. Foto: TV3
Forsidefruerne fra sæson 1: Janni Ree, Amalie Szigethy, Sarah Louise Christiansen, Tina Lund og Gunnvør Virgarsdóttir. Foto: TV3
Følg Film og tv

Benægt, benægt, benægt.

Sådan lød Casper Christensens råd til Frank Hvam i tv-serien ’Klovn’, og selv om det er et TV 2-program, har man tilsyneladende kigget ivrigt med hos konkurrenten fra TV3.

For mens indikationerne på en ny sæson af storsatsningen 'Forsidefruer' hober sig op, holder kanalen kortene tæt til kroppen.

Janni Ree i 40 kilos lykke: - Det er en stor sensation

Allerede efter den første sæson, udtalte forsidefruen Sarah Louise Christiansen til Ekstra Bladet.

- Jeg er blevet spurgt, om jeg vil være med i sæson to. Men hvis jeg skal være ærlig, så er det ikke et ja fra mig endnu. Jeg skal tygge lidt på det.

Siden er den ene antydning af en ny sæson efter den anden dukket op. Tidligere på måneden blev der lagt et casting-opslag på statisten.dk, hvor man søgte en sanger til at optræde ved selvsamme Sarah Louises fødselsdag på Næsbyholm Slot. I castingopslaget lød det.

- Både audition og fest bliver filmet til TV3-programmet ’Forsidefruer’.

I presseinvitationen til fødselsdagen, der fandt sted i fredags, lød det desuden, at ’der bliver optaget til et tv program til aftenen’.

Alt tyder på, at seerne godt kan begynde at glæde sig til en ny sæson af 'Forsidefruer'. Foto: Linda Johansen
Alt tyder på, at seerne godt kan begynde at glæde sig til en ny sæson af 'Forsidefruer'. Foto: Linda Johansen

Ekstra Bladet erfarer gennem flere kilder tæt på programmet, at der kommer en ny sæson, og at optagelserne er i fuld sving, men hos TV3 har svaret igen og igen lydt.

- Vi har ingen kommentar.

Alt tyder på en ny sæson: TV3 holder kortene til kroppen

I forbindelse med denne artikel har Ekstra Bladet atter engang forsøgt at få en kommentar fra TV3, men det har ikke været muligt, da den presseansvarlige for programmet er taget på ferie med en slukket mobiltelefonen og ingen andre har ønsket at udtale sig.

Sarah Louise manglede en sanger til sin fødselsdag i fredags. Sangeren skulle dog være opmærksom på, at dennes optræden kunne blive filmet til tv-programmet 'Forsidefruer'. Foto: Linda Johansen
Sarah Louise manglede en sanger til sin fødselsdag i fredags. Sangeren skulle dog være opmærksom på, at dennes optræden kunne blive filmet til tv-programmet 'Forsidefruer'. Foto: Linda Johansen

De kraftige indikationer på en ny sæson er flere end de ovennævnte. Allerede i april kunne ugebladet Tæt På fortælle, at modellen Jackie Navarro bliver ny deltager i sæson to. Det stemmer overens med Ekstra Bladets oplysninger. Da Navarro i samme måned fik opereret sine bryster større på privathospitalet Hamlet, skete det ifølge Ekstra Bladets oplysninger med et kamerahold i ryggen.

Da programmet følger deltagernes gøren og laden i det danske samfund, kunne man i slutningen af maj også opleve, hvordan forsidefruerne Janni Ree og Amalie Szigethy ankom arm i arm til gallapremieren på filmen 'Wonder Woman' i Imperial. De måtte dog pænt vente med at entrere biografen til det medbragte kamerahold var parat til at filme ankomsten. Inde i selve biografen fortsatte kameraholdet med at følge de to slyngveninder.

Netop nu er Sarah Louise Christiansen, Janni Ree og Jackie Navarro i Frankrig. Det oplyser Sarah Louise Christiansen på sin blog, hvor hun har lagt et billede op af trioen. Se det her.

Til billedet skriver hun:

- Så er vi sgu på vej til Frankrig!! Jeg kunne nok godt have brugt liiidt længere tid hjemme, inden vi skulle rejse igen, men det er desværre ikke mig der bestemmer det.

Seneste nyt

Folk med høj uddannelse, der opfører sig top-idiotisk

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.