Ventede på sin kommende kone ved alteret: Blev skuffet da han så hende

Det var nok ikke den reaktion, hustruen havde håbet på at få

Foto: PR-foto, Channel 9.
Foto: PR-foto, Channel 9.

De fleste mænd, der venter på deres kommende hustru ved alteret, får med stor sandsynlighed et stort smil på læberne, når de ser hende.

Men det var ikke tilfældet for denne mand - snarere tværtimod.

38-årige australske Sean, der er bestyrer af en pub, er en af deltagerne i den australske udgave af 'Gift ved første blik', der bliver vist på Channel 9. Her går programmet som bekendt ud på, at det kommende ægtepar først mødes, når de skal give deres 'ja' til hinanden.

Men da Sean så sin kommende kone 39-årige Jo, der blev ført ned ad kirkegulvet af sin søn, blev han slemt skuffet. Endda så skuffet, at han havde svært ved at finde et passende ansigtsudtryk.

- Jeg synes ikke rigtig, at der var den der gnist, fortalte Sean senere til kameraet ifølge Daily Mail Australia.

Men hans nye hustru Jo havde en helt anden oplevelse.

- Mine ønsker er blevet opfyldt. Fuldstændig. Jeg har vundet! Jackpot! Jeg har vundet lotteriet. Eksperterne har ramt plet. Han er lige en for mig. Han kunne ikke være mere perfekt, fastslår hun over for kameraet.

Foto: PR-foto, Channel 9.
Foto: PR-foto, Channel 9.
 

Sean forsøgte senere at forklare, at den knap så heldige reaktion skyldtes, at han to år forinden var blevet forladt af sin kæreste gennem ti år. Han beskriver derfor de seneste år som 'hårde' og 'stressende', da han havde troet, at ekskæresten var hans livs kærlighed.

Programmet blev tirsdag vist på australsk tv, og det er derfor endnu ikke blevet offentliggjort, om parret stadig er sammen.

111 kommentarer
Vis kommentarer