Annonce:
Annonce:

Vidste du det? Ny 'Tinka'-stjerne er succesfuld influencer

Anna Munch har på kort tid opnået det, mange børn og unge formentlig går og drømmer om med tusindvis af følgere og masser af opmærksomhed. Men mere vil have mere, og teenageren har masser af drømme og ambitioner - også ud over skuespillet

Anna Munch har på kort tid opnået det, mange børn og unge formentlig går og drømmer om med tusindvis af følgere og masser af opmærksomhed. Men mere vil have mere, og teenageren har masser af drømme og ambitioner - også udover skuespillet

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

- Eeeeeeeej, whaaaaat, OMG!. Har du seriøst mødt Anna Munch? Sygt. 

Der var ét styk misundelig teenager på tasterne midt i en skoletime, da nærværende skribent efter et veloverstået pressemøde på 'Tinka og Sjælens Spejl' sidst i oktober kunne afsløre, at Ekstra Bladets udsendte havde interviewet 'selveste' Anna Munch.

Nu er det så blevet december, og selvsamme Anna Munch er blevet introduceret i julekalenderen 'Tinka og Sjælens Spejl', hvor hun spiller Astrids nye, seje skoleveninde Juliane.

Er du over 25, er der en god chance for, at du slet ikke kender den 17-årige influencer-pige med ben i næsen. Men spørger du dine børn - hvis de vel at mærke fortsat ikke er voksne - vil svaret formentlig være anderledes:

De ved udmærket, hvem den nye 'Tinka'-profil er.

Annonce:

Anna Munch er således en yderst  succesfuld og idoliseret influencer, youtuber og social media-profil, der har tæt på 255.000 følgere på TikTok, 50.000 følgere på YouTube og 82.000 følgere på Instagram.

Styrer selv biksen
Mange unge ser op til den 17-årige pige og lader sig inspirere af hendes tøjstil, holdninger eller de ting, hun gør i sin dagligdag - noget, hun deler flittigt ud af på sine sociale medier, som hun kan tjene en hel del penge på via sponsorerede opslag.

Det er en forretning, hun indtil videre selv styrer med forældrene på sidelinjen uden en grådig agent inde over.

- Jeg er selv vokset op med de her medier og kender mit eget brand bedst. Jeg har meget unge følgere, som kan være nemme at få til at købe noget, så jeg har vidst fra start af, at det eddermame skulle være noget, jeg selv ville anbefale, udtaler Anna Munch til TV 2.

De mange tusinde 'tilbedere' er vilde tal for så ung en pige, som var blot syv år gammel, da hun begyndte at lave sine egne videoer, inden der overhovedet var noget, der hed TikTok, mens YouTube så dagens lys det år, hun blev født.

Annonce:

Anna, der nu går i 2.g på gymnasiet, har da også oplevet bagsiden af medaljen i forhold til den megen opmærksomhed:

- Jeg vil ikke sige, at jeg helst er fri, men der er mange sider af det. Det vil altid se meget glamourøst ud, men jeg har da prøvet nogle situationer, hvor jeg tænkte, at det ikke var det fedeste. Men det er, hvad jeg drømmer om - at lave de her ting, så jeg tror bare, at det har nogle plusser og minusser, fortæller Anna Munch til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under boksen ...

'Måske er jeg en lille julemus'

Anna Munch er virkelig glad for at have indtaget Tinka-universet, der i forvejen var en etableret og velsmurt maskine:

- Det har været spændende, vil jeg sige. Jeg var lidt nervøs i starten, for man vil gerne leve op til kravene. De tidligere sæsoner har jo klaret det rigtig godt. Så jeg tænkte i begyndelsen, om jeg nu kunne opnå det (at leve op til kravene, red.). Men det gik rigtig fint, og det var spændende og sjovt. Det har været fantastisk at være med i det univers.

Tidligere har Anna Munch haft en rolle i DR's julekalender 'Julefeber', hvor hun gav den som figuren Anna i ni episoder.

- Du har jo tidligere været med i 'Klassen', men hvad er det med dig og julekalendere? Nu er det nummer to, du er med i.

- Ja - jeg er måske en lille julemus. Det er hyggeligt. Jeg har været heldig at være med både i 'Julefeber' og her i 'Tinka'. Det har været heldigt, at jeg har fået lov at stå i den situation.

- Har du gjort dig mentalt klar på, at du nu kommer ud til hele Familien Danmark? Julekalendere er jo måske et af de eneste tilbageværende programmer, som folk sidder og ser samtidig på flow-tv?

- Jeg har tænkt på, om jeg fortsat vil være mest kendt for 'Klassen' eller om det bliver som Juliane fra 'Tinka'. Jeg ved ikke rigtig, om jeg er mentalt forberedt. Det skal nok lige gå op for mig først. Jeg går ud fra, at det bliver meget stille og roligt.

Ingen dybde
Opmærksomheden bliver næppe mindre, efter at hun er trådt ind i det 'gale' Tinka-univers, hvor folk nærmest er villige til at komme op at slås for at få fat i en banal nissehue.

Annonce:

- Generelt har folk været helt vildt søde til at være forstående og have respekt. Jeg kan ikke umiddelbart tænke på nogle særligt dårlige oplevelser. Mine forældre og mine venner har også været søde til at tænke over, hvor vi går hen, så det bliver aldrig for meget. I hvert fald meget sjældent.

- Der er jo ofte en meget hård tone på de sociale medier. Er det noget, du har oplevet - f.eks. at folk har været grove?

- Ja, selvfølgelig er det noget, jeg oplever, men jeg synes faktisk generelt, at folk har været virkelig søde. Ofte er der ikke så meget dybde i de negative ting, man modtager. F.eks. 'Du gør det ikke godt'. Det er der ikke meget dybde i. De søde kommentarer handler mere specifikt om, hvad jeg gør godt.

Se et eksempel på en YouTube-video fra Anna her. Artiklen fortsætter under videoen ...

 

Mange ambitioner
Selvom hun allerede har opnået mere, end mange unge tør drømme om, stopper det ikke her, hvis det står til Anna selv:

Annonce:

- Jeg har mange planer. Jeg ved ikke, om det lige præcis er skuespil, men jeg vil i hvert fald gerne lave mere. Jeg tror, jeg fortsat vil lave medier og se, hvor det kan tage mig hen, og så lave noget skuespil ved siden af. Jeg har mange drømme og ambitioner, så måske noget med tøj i fremtiden. Jeg vil i hvert fald fortsætte ad den vej, jeg kører på nu, siger Anna Munch.

Anna Munch (tv.) sammen med en række af de øvrige unge skuespillere fra 'Tinka og Sjælens Spejl', der løber over skærmen på TV 2 i december frem mod juleaften. Foto: Henning Hjorth
Anna Munch (tv.) sammen med en række af de øvrige unge skuespillere fra 'Tinka og Sjælens Spejl', der løber over skærmen på TV 2 i december frem mod juleaften. Foto: Henning Hjorth

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hør Christel og Nicklaes fra 'Ex on the beach' tale ud om deres utroskabs-drama i 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app. Begge to og Line Maria var onsdag til samme julefrokost, hvor Ekstra Bladet også deltog.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: