Vild 17-årig i 'X Factor': Man skal fucke op for du ikke vinder det hele

'X Factor'-dommeren Remee blev blæst bagover af den blot 17-årige Vita Nikoline Jensen

Vita brød helt sammen under five chair challenge og måtte trøstes af dommer Sanne. Se episoden her. Video: DR

Det er stadig tidligt at snakke favoritter i denne sæson af 'X Factor', men hvis man alligevel skulle snuse til tanken, vil det være oplagt at pege på den blot 17-årige Vita Nikoline Jensen.

Hun imponerede ikke bare stort – men decideret vanvittigt meget under aftenens five chair challenge, hvor Remee sad målløs i stolen.

- Du har fuldstændigt alt, hvad det her format kan forvente. Man skal virkelig fucke meget op for, at du ikke vinder hele lortet. Det er et home run, lød det fra den garvede dommer.

Vild forklaring: Derfor ser 'X Factor'-stewardessen så sur ud

Og så kan man tænke den oplagte tanke, at dommerne altid sprøjter lidt ekstra glamour på udtalelserne, men nu har Remee trods alt vundet programmet de tre seneste år, så manden må siges at vide, hvad han taler om.

Remee blev blæst bagover, da Vita indtog scenen. Foto: Mogens Flindt
Remee blev blæst bagover, da Vita indtog scenen. Foto: Mogens Flindt

Fuldstændigt overvældende
Det er dog ikke Remee, men derimod Sanne Salomonsen, der skal få det optimale ud af Vita Nikoline Jensen. Den unge sanger stod på scenen og var tydeligt begejstret for de flotte ord.

- Det var fuldstændigt overvældende. Jeg havde slet ikke forventet så voldsom en reaktion. Jeg var tilfreds, det havde været sjovt og jeg havde nydt at optræde. Men det var helt vanvittigt med så meget ros. Det var jo den ultimative ros, jeg fik, siger Vita Nikoline Jensen, da Ekstra Bladet fanger hende over telefonen.

Husker du Anna fra 'X Factor'? Nu skal hun på den store scene

Du er vel favorit nu?

- Jeg ved ikke, om de har gjort mig til favorit, for der var mange gode den aften, og vi har alle fået ros. Men Remees kommentarer var det bedste, jeg kunne have fået af ros. Jeg glæder mig til at se det på tv, griner hun.

Vita Nikoline Jensen er 17 år og går til daglig på Aalborg Katedralskole. Foto: DR
Vita Nikoline Jensen er 17 år og går til daglig på Aalborg Katedralskole. Foto: DR

Kan gå i fred
Vita Nikoline Jensen har altid elsket at synge, men har også øvet sig meget for at nå det niveau, hun fremviste på skærmen fredag aften. Blandt andet har hun gået til sangundervisning, og hun har optrådt, da hun gik på Ranum Efterskole. I dag går hun i 1.g på Aalborg Katedralskole, hvor vennerne støtter hende i eventyret.

- De er virkelig søde og bakker mig op. Det er fedt. Vi har også en Snapchat-gruppe, hvor de lægger videoer op hver fredag. De er virkelig søde, fortæller Vita Nikoline Jensen.

Anne Linnet afslører: Derfor ville hun skride fra 'X Factor'

Er du så blevet stjernen i gymnasiet?

- Haha nej, jeg kan sagtens gå i fred, griner hun.

Hvordan er det at arbejde med Danmarks rock mama, Sanne Salomonsen?

- Sanne er en helt fantastisk mentor. Jeg har nydt at arbejde med hende, for hun er så erfaren og kommer med mange guldkorn. Hun har jo meget fokus på det her med, at det er hele kroppen, som skal med, og at man udviser power. Det er en rigtig fed måde at arbejde på, og det giver et nyt indblik i, hvordan man kan synge. Jeg arbejder med den bedste, lyder de rosende ord.

90'er-ikon stiller op i Dansk Melodi Grand Prix: Dem skal hun dyste mod

Hvordan det går Vita Nikoline Jensen fremadrettet i programmet, kan ses hver fredag klokken 20.