'Vild med dans'-deltager efter exit: Proppet med piller

Fredag var lidt af en begivenhedsrig dag for Michael Olesen

Det lignede bestemt heller ikke, at Michael havde smerter, da han var meget smilende under dansen. Video: Rasmus Flindt Pedersen
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Onsdag aften til premieren på julefilmen ’Last Christmas’ dukkede ’Vild med dans’-stjernen Michael Olesen op på den røde løber med forbinding om hovedet.

Han kunne her fortælle Ekstra Bladet, at han akut havde fået fjernet en byld fra højre øre, fordi han havde så mange smerter.

Fredag, inden ’Vild med dans’, skulle Michael forbi til et kontroltjek, men det udviklede sig til et akut indgreb, da det viste sig, at en ny byld var dukket op. Det afslørede TV2 kort inden dansekonkurrencen gik i gang. Derfor dansede Michael med forbinding om hovedet.

- Det var ikke lige planen. Og det gør, at jeg er bundet godt og grundigt ind omkring øret, og at jeg desværre også har en del smerter, fortalte danseren forud for programmet til TV2.

Dansk kendispar afslører kønnet

Desværre endte fredag aften med at blive den sidste for Michael og hans dansepartner, Neel Rønholt, i konkurrencen, da de ikke fik nok stemmer af seerne.

Michael slog efterfølgende fast overfor Ekstra Bladet, at hans uheldige situation med øret bestemt ikke havde haft betydning for hans præstation på gulvet.

- Jeg er professionel, og jeg knokler bare derudaf, så det påvirkede ikke dansen på nogen måde. Lige nu er jeg på en masse piller, så jeg har det rigtig godt, lød det fra Michael efter programmet.

- Jeg skal på tjek igen på mandag, og så håber jeg, at det forhåbentlig er blevet bedre, så jeg ikke skal under kniven igen, fortsatte han.

Midt i 'Vild med dans': Er blevet single

LIGE NU
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+