Annonce:
Annonce:

Vild rekord i 'Løvens hule'

Mads og Christian satte torsdag aften rekord i DR-programmet, da de fik en enkelt af løverne til at kaste flere millioner efter deres forretning

- Vi var jo to små hvalpe overfor fem løver. Det var dømt til at gå galt, siger Christian, der alligevel fik en rekordinvestering med hjem. Foto: Per Arnesen/DR
- Vi var jo to små hvalpe overfor fem løver. Det var dømt til at gå galt, siger Christian, der alligevel fik en rekordinvestering med hjem. Foto: Per Arnesen/DR
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det giver pote at være lidt fræk og tænke stort.

Det kan de to iværksættere Mads og Christian skrive under på, efter de torsdag aften gjorde deres entre foran de fem glubske løver i 'Løvens hule'.

Til at starte med bliver de to iværksættere, der sælger speciallavet hundemad på abonnement i firmaet Vuffeli, nærmest hånet for værdiansættelsen af deres virksomhed på svimlende 55 millioner.

Især Jesper Buch er efter dem, da de beder om 2,75 millioner kroner for fem procent af Vuffeli.

- Lige nu omsætter I for én million om måneden. Så er der satme lang vej op til den værdiansættelse. Jeg vil gerne forstå psykologien bag den der. Hvad skete der derhjemme, da I skulle blive enige om den værdiansættelse?, spørger Jesper Buch.

Annonce:

Helt til hundene
Svaret overrasker løverne, for Christian fra Vuffieli forklarer, at de faktisk mener, at værdiansættelsen er konservativt sat.

- Jeg synes, at den værdiansættelse er helt til hundene, konstaterer Jesper Buch.

Det er dog ikke alle i feltet, der er enige. Vuffeli har allerede har tusindvis af abonnenter, og da Christian og Mads lover, at Vuffeli vil omsætte for 44 millioner kroner i 2022, er både Risgaard og Lehrmann klar til at investere i det næringsrige hundemad.

Jacob Risgaard kræver dog 75 procent rabat i sin investering, hvis omsætningsløftet ikke bliver holdt.

Både Jan Lehrmann og Jacob Risgaard byder 2,75 millioner for 10 procent - altså en halvering af værdiansættelsen. Som modbud vil Vuffeli have 4,25 millioner for de 10 procent, men Christian og Mads ender med at nå til enighed med Jan Lehrmann om en investering på tre millioner for 10 procent af deres virksomhed.

Det er den største investering en løve alene er kommet med i programmets historie.

Annonce:

- I skal vide, at I lige har slået rekord, siger en glad Jan Lehrmann og uddeler knockles.

Kom tættere på Jesper Buch og de fire andre 'Løvens Hule'-dommere her.

Selvom investeringen, der efterlader deres firma med en værdiansættelse på 30 millioner, ikke var helt det, Christian og Mads havde håbet på, er de alligevel mere end tilfredse, fortæller Christian til Ekstra Bladet.

- Vi var jo to små hvalpe overfor fem løver. Det var dømt til at gå galt, griner han.

- Vi var super nervøse - det var en ud-af-kroppen-oplevelse. At vi satte rekord tog virkelig nogle dage for os at forstå. Det var vildt at være med og at få en investering. At det var rekord var endnu mere flødeskum på toppen, hvor der allerede var flødeskum. Ja, det var vildt, siger han.

Svært kompromis med guruen

Inden optagelserne havde makkerparret aftalt, at de ikke ville gå under en værdiansættelse på 35 millioner. Den aftalte måtte de gå på kompromis med.

- Når man står der i kampens hede, så er det bare noget andet. Jan er en guru, som vi gerne ville have med. Det var once in a life time, selvom vi måtte barbere fem millioner af værdiansættelsen. Vi har knokler tæt på fire år på vores firma. Det er vores baby, som vi har knoklet for. Det kan det godt gøre lidt ondt, når der sidder nogen og siger, at det ikke er så meget værd, som man selv synes. Men vi er meget glade, understreger han.

Samarbejder med Jan Lehrmann er i fuld gang og Christian og Mads i kontakt med ham flere gange om ugen.

- Han har været rigtig god til at dykke ned i nogle af vores tal og se, hvor vi kan optimere ting. Han er kommet med gode strategiske ideer,men er kun det først spadestik, der er taget i vores samarbejde. Han er meget aktiv og meget tilgængelig, så det kan kun blive godt fremover, siger Christian.

- Har Lehrmann allerede gjort en god forretning i jer?

- Ja. vi mener, at han har gjort en god forretning. Siden optagelserne har vi haft en pæn tilstrømning af kunder, siger Christian, der dog ikke vil afsløre, hvor mange abonnenter, Vuffieli har i dag.

Annonce:

Læs mere om, hvordan det går sidste års 'Løvens Hule'-deltagere, efter kameraet slukkede.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: