Annonce:
Annonce:

- Vildt provokerende

Med tiden er hun blevet hærdet, men den norske skuespillerinde Agnes Kittelsen blev dybt chokeret, da hun så hvor vilde 'Exit'-rigmændene i virkeligheden var

Tredje sæson af den norske hitserie 'Exit' har premiere på NRK i marts.

- Jeg vil sige, at rundt regnet 70 procent er virkelighed. Det, der er sjovt, er, at det altid er de værste historier, som er sande. Fiktion og fantasi slår sjældent virkeligheden, siger Øystein Karlsen, der har skabt serien.

Se traileren her

Vanviddet fortsætter: 70 procent er virkelighed
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Vold, narkotika og fart på.

Den nye sæson af den fascinerende og frastødende serie 'Exit' ruller i disse dage over skærmen hos vores norske naboer.

Agnes Kittelsen, der har en af seriens store roller, fortæller nu, at det var svært ikke at blive forarget over historierne, der ligger til grund for serien.

- På en måde var det vildt provokerende.

- Når jeg har set optagelserne af 'Exit'-mændene, så bliver jeg chokeret, men mest af alt bliver jeg provokeret. Og det er fordi, de føler sig berettiget til det, de laver både på deres arbejde og privat, siger hun i et interview med norske Dagbladet.

Serien flyder nemlig over med voldelige episoder, indtagelse af stoffer, et stort forbrug af prostituerede og med et tvivlsomt forhold til økonomisk kriminalitet. 

Annonce:

Skaberen af serien har tidligere fortalt Ekstra Bladet, at 70 procent af serien er taget direkte fra virkeligheden, ligesom den er blevet til på baggrund af tre timers videointerview med de virkelige rigmænd, som serien er baseret på.

I 'Exit' ses det gang på gang, hvordan rigmændene kan få folk til at gøre hvad som helst for penge. Foto: Freemantle/NRK
I 'Exit' ses det gang på gang, hvordan rigmændene kan få folk til at gøre hvad som helst for penge. Foto: Freemantle/NRK

Forbudte penge
For Agnes Kittelsen er det vigtigt, at man ikke stirrer sig blind på mændenes rigdom.

- Man må huske på, at disse mænd er kriminelle og har store problemer med stoffer. Det er mennesker, som aldrig havde været så rige, hvis de skulle tjene deres penge lovligt, lyder det videre fra den norske skuespillerinde.

Serien om de vilde norske rigmænd har uanset deres grænseoverskridende opførsel været guf for seerne. De første to sæsoner er nemlig blevet set af henholdsvis 3,5 og 3,8 millioner i Norge, Sverige og Danmark.

Hvis du vil vide, hvor vilde de norske rigmænd er i virkeligheden, så kan Ekstra Bladet afsløre det her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: