Vildt tvist i 'X Factor'

Simon Cowell har introduceret en ny og højst overraskende ting i talentshowet

Vært Sofie Linde og dommertrioen, Ankerstjerne, Oh Land og Blachman. Foto: Jonas Olufson
Vært Sofie Linde og dommertrioen, Ankerstjerne, Oh Land og Blachman. Foto: Jonas Olufson

Det var noget af en bombe, Simon Cowell smed i weekenden, da han sad bag dommerbordet i 'The X Factor: Celebrity' i England.

Manden bag formatet hev pludselig et højst overraskende tvist ud af ærmet, da det kom til den nervepirrende afgørelse, hvor en deltager skal forlade programmet.

Event & Kultur 'X Factor'-Kristian efter koncert: - Det er min dumme fejl

Her annoncerede Cowell, at en af de eliminerede fra programmets live-shows får mulighed for at vende tilbage til finalen. Det er op til seerne og deres sms-stemmer at vurdere, hvem det skal være.

Simon Cowell hev i weekenden en kanin op af hatten. Foto: Shutterstock
Simon Cowell hev i weekenden en kanin op af hatten. Foto: Shutterstock

Med andre ord vil Simon Cowell skabe en ekstra finaleplads til den mest populære taber fra de eftertragtede live-shows. Det skriver RadioTimes.com.

- Så selvom man er ude, er der stadig en chance for at nå finalen, sagde han i programmet.

Simon Cowells nye påfund er dog ikke et, vi kommer til at opleve i Danmark, når TV2 i det nye år viser 'X Factor'. Det skriver TV2's underholdningschef, Dorte Borregaard, i en sms til Ekstra Bladet.

'Det er i celebrity- 'X Factor', de har lavet den regel. Så det har vi p.t. ikke planer om. Men vi kigger selvfølgelig altid på nye idéer med nysgerrighed', skriver hun.

Thomas Blachman er vært for 13. gang på 'X Factor'. er Foto: Jonas Olufson Underholdning Iskold Blachman om sidste års 'X Factor'-vinder: Jeg har ikke lovet ham en skid

 

Når 'X Factor' er tilbage på skærmen i 2020, er det 13. udgave af talentshowet i Danmark. Det er anden gang, TV2 sender det.

24 kommentarer
Vis kommentarer