Annonce:
Annonce:

Vinder Lego Masters: - Det kom meget uventet

Frederik og Magnus er de første vindere af den danske udgave af 'Lego Masters'

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

For første gang er der i Danmark blevet kåret et vinderhold i 'Lego Masters'.

Det blev de to venner Frederik, 31, og Magnus, 30, der i fredagens udgave af underholdningsprogrammet på TV 2, kunne løfte trofæet, som selvfølgelig var bygget i Lego.

Til Ekstra Bladet fortæller makkerparret, at sejren ikke helt er sunket ind hos dem endnu.

- Jeg har ikke helt indset det endnu. Det kom meget uventet, at vi vandt, og så har det været lidt syret, at vi ikke har kunnet fortælle det til nogen, siger Frederik.

- Jeg tror, det bliver nemmere, når vi ikke længere skal holde det hemmeligt. Der har jo været nogle, der ikke har kunnet vente, til det blev sendt i tv, og så har været henne og sige tillykke, men det har ikke føltes helt rigtigt, siger Magnus.

Præmien til Frederik og Magnus er et trofæ bygget i Lego. Derudover får de og de andre finalepar deres finale-kreationer udstillet i Lego House i Billund. Desuden vil der i Miniland i Legoland blive udstillet to figurer af Frederik og Magnus. Foto: Henrik Ohsten / TV 2
Præmien til Frederik og Magnus er et trofæ bygget i Lego. Derudover får de og de andre finalepar deres finale-kreationer udstillet i Lego House i Billund. Desuden vil der i Miniland i Legoland blive udstillet to figurer af Frederik og Magnus. Foto: Henrik Ohsten / TV 2

Perfekt finale
Det kom da også helt bag på dem, da de blev udråbt som vindere.

Annonce:

- Det tager altid sindssygt lang tid, når Søren enten skal udråbe en vinder eller sende et hold hjem - det ser man ikke rigtig på tv. Og denne gang var alle bare ved at eksplodere, for alle var nået godt i mål, og det kunne gå alle veje, siger Magnus og fortsætter:

- Så da han siger, at vi har vundet og peger på os, går der et par sekunder, før vi forstår, at det er os, der har vundet. Men det var bare helt vildt fantastisk, og jeg forstår det stadig ikke helt.

Begge slår fast, at både Jonas og Marvin og Lasse og Esben også sagtens kunne have vundet, og derfor var det noget nær en perfekt finale.

- Vi var oppe mod to hold, som var teknisk bedre end os, men vi kom igennem på vores historie, som nok var bedre. Det er fedt, at der blev sat pris på det, siger Frederik, og Magnus supplerer:

- Det var en finale mellem de detaljeorienterede i Jonas og Marvin, de byggetekniske i Esben og Lasse og så historien hos os, så jeg følte, at alle havde en lige stor chance for at vinde.

Annonce:

Sejren skal de to vindere fejre i Billund over weekenden, hvor deres finale-byg og de to figurer, der er blevet bygget af dem i Lego, bliver afsløret for publikum i Lego House, hvor de vil være til stede og skrive autografer.

Seerne er smuttet

De seneste otte uger har seerne kunnet følge 'Lego Masters' på både TV 2 og TV 2 Play, og at dømme efter seertallene, der hver uge offentliggøres på Kantar Gallup, har færre og færre valgt at gøre det.

Således var seertallet for sidste uges semifinale helt nede på 352.000, dog uden at streaminger på TV 2 Play er medregnet. For første program lå seertallet samlet på 910.000.

Over for Ekstra Bladet oplyser TV 2 dog, at man er ganske godt tilfreds.

'Vi er rigtig godt tilfredse med vores seertal på ’LEGO Masters' og har for nylig startet castingen til en ny sæson af programmet, som vi allerede glæder os virkelig meget til', skriver redaktør Stine Lundbak Ravn i en mail og fortsætter:

'Vi har et mere komplet billede end de seertal, som Kantar udsender, fordi vi har mange seere, der ser ’LEGO Masters’ som snigpremiere på TV 2 PLAY, og de tælles ikke med her. Flere og flere danskere ser programmerne på streaming, inden de bliver sendt på tv, så der sker et naturligt fald i seertallene fra Kantar. Skal man kigge på seertal, er det hele billedet, inklusiv streaming, vi forholder os til, og dér klarer ’LEGO Masters’ sig flot.'

Store forventninger
De dalende seertal er heller ikke noget, der tager begejstringen fra vinderne.

- Med et program der er så specifikt, tænker jeg da, at det er vildt, at det overhovedet er nået ud til flere end 10.000 mennesker. Det er lidt ligesom folk, der står ude ved flyvergrillen og holder øje, så at det kan få en stor tilslutning, er da vildt, siger Magnus med et grin.

Her er forventningerne til næste sæson også høje.

- Det er et forfriskende koncept, og det har jo været populært nok til, at de allerede søger deltagere til sæson to, og det har jeg store forventninger til. Det er altid svært at finde deltagere til et program, der skal sendes for første gang, så jeg tror, man kan lave et bedre cast - selvom der ikke har været noget galt med castet i denne her sæson, siger Magnus.

Har du fulgt med i den første sæson af 'Lego Masters'? Så vil du måske blive overrasket over alle de ting, du ikke ved om programmet. Dem kan du læse om her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Mød dommer i den danske version af Lego Masters, Søren Dyrhøj.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: